Palun vali soovinimekiri

Hea reha muudab aiatööd efektiivseks

Reha

Hea reha muudab aiatööd efektiivseks

Hooldatud aiad ja haljasalad pakuvad silmarõõmu kõigile, kuid selleks, et need püsiksid ilusana, vajavad need hoolitsust! Üheks vältimatuks tööriistaks igale aiaomanikule või haljasalade hooldajale on reha, mis on hea abiline muru, heina, lehtede ja väiksemate okste kokku riisumisel. Hea rehaga on lihtne tööd teha ja lõputud aiatööd ei ole nii väsitavad. Mida tasub aga hea reha valimisel silmas pidada?

Iga töö jaoks on oma reha

Reha valides mõtle läbi, milliseid töid soovid sellega teha. Kas Sul on vaja muru, lehti ja väiksemat oksaprügi kokku riisuda, mulda kobestada, killustikku rehitseda või maapinda tasandada? Kui oled valinud õige reha, on töö tegemine palju kergem. Vihje, milline reha, millise töö jaoks on mõeldud, peitub sageli tootenimes, kuid kui soovid kindel olla, et teed õige valiku, tasub alati enne spetsialistilt nõu küsida.

Oluline on ka mõelda sellele, kui suurt ala on vaja hooldada. Kui koristamist vajavad suured pargid ja muruplatsid, on laia rehaga töö efektiivsem kui kitsa rehaga. Sügisel lehtede või suvel niidujääkide kokku riisumiseks kasuta laia Flora plastikust reha.

Ergonoomiline reha säästab töötaja tervist ja tõstab efektiivsust

Üha enam pööratakse tähelepanu töötaja tervisele ja heaolule. Ergonoomiline töövahend säästab töötaja tervist, muudab töötamise mugavamaks ja suurendab seeläbi efektiivsust. Seetõttu veendu reha valides, et tööriist oleks ergonoomiline.

Kvaliteetsed ja vastupidavad Flora rehad

Flora on Saksa päritolu aiatööriistade, õueala hoolduse ja koristusvahendite kaubamärk. Flora rehad on kvaliteetsed ja vastupidavad ning toetavad aednikku või haljasalade hooldajat tema töös. Flora valikusse kuuluvad metallist, plastikust ja polüamiidist rehad, mis on iga aedniku asendamatuks abiliseks. Flora rehad väga kerged. Kerge kaal on oluline, kuna mida kergem on reha, seda vähem väsitab see töötaja käsi ja inimene jaksab kauem töötada.

  • Flora metallist reha on robustne ja äärmiselt vastupidav töövahend igapäevaseks intensiivseks kasutamiseks. See reha sobib ideaalselt niidetud muru, lehtede ja okste kokku riisumiseks.
  • Tugevast plastikust lai Flora reha on suurepärane töövahend, kui hooldamist vajavad suured pargid ja muruplatsid. Laia rehaga teed tööd kiiremalt ja efektiivsemalt! Plastikust reha on kerge ja ei väsita liigselt töötajat.
  • Polüamiidist Flora reha on kerge ja vastupidav töövahend niidetud muru, lehtede ja okste kokku riisumiseks. Elastsed piid kohanduvad maapinna ebatasasustega, mis teeb haljasalade koristamise väga lihtsaks ja mugavaks.

  1. FLORA murureha Proffi 45cm, metallist, varreta (vars 5010)
    FLORA murureha Proffi 45cm, metallist, varreta (vars 5010)
    19,80 € / tk
    KM-ta:
    16,23 €
  2. FLORA murureha plastik, 75cm (vars CA02904)
    FLORA murureha plastik, 80cm (vars CA02904)
    24,08 € / tk
    KM-ta:
    19,74 €
  3. FLORA murureha polüamiid 38cm, must, varreta (vars 5010)
    FLORA murureha polüamiid 38cm, must, varreta (vars 5010)
    11,35 € / tk
    KM-ta:
    9,30 €

10. oktoober 2022