Palun vali soovinimekiri

Ferris® toob Euroopa turule võimsa IS6200 nullpööderaadiusega muruniiduki koos kolm-ühes iCD™ niidutekiga

Ferris® IS®6200 äriklassi muruniiduk

Ferris® toob Euroopa turule võimsa IS6200 nullpööderaadiusega muruniiduki koos kolm-ühes iCD™ niidutekiga

Uuel Ferris® IS®6200 äriklassi muruniidukil on Euroopa Stage 5 heitgaaside normile vastava tehnoloogiaga mootor ja unikaalne niidutehnoloogia. Tänu uuele niidutehnoloogiale tagab Ferris® parima jõudluse, niidukvaliteedi ja töömugavuse. Uus IS®6200 muruniiduk üllatab ka kõige kogenumat niitjat.

Nullpöörderaadiusega niidutehnoloogia on viimase 20 aasta jooksul palju arenenud. Tänapäeval on masinad suuremad ja kiiremad ning tänu töötulemusele ja efektiivsusele enim kasutatud muruniidukid. Kasutades oma pikaaegseid kogemusi ja teadmisi, sündis uue ajastu Ferris® muruniiduk millel, on 41% võimsam mootor, erakordne jõudlus ning vastupidavus. Uus murutraktor saab olema suunanäitaja paljudeks järgnevateks aastateks.

Turu kõige võimsam nullpöörderaadiusega muruniiduk toob kasutajale suurima tootluse ja madalaima omanikukulu ning tööd saavad tehtud kiiremini! Diiselmootori Stage 5 tehnoloogia kombineerituna HVO100 sünteetilise diisliga aitab vähendada CO2-jalajälge. 

IS®6200 on varustatud Caterpillar® 48-hobujõulise, 1699cc vedelikjahutusega 3-silindrilise Euroopa Stage 5 heitgaaside normile vastava diiselmootoriga, mis kasutab turbolaadimist ja otsepritset ühisanumast. CAT® C1.7 turbodiisel mootor omab mitmeid eeliseid nagu näiteks madalam kütusekulu, suurem võimsus (+41%) ja suurimat väändemomenti 166.5Nm 1400 pöörde juures.

Patenteeritud sõltumatu vedrustuse süsteem

Ferris® patenteeritud sõltumatu vedrustuse süsteem (IS Independent Suspension®) reguleeritavate vedruamortidega masina esiratastel ning reguleeritavate (topelt IS®6200-l) vedruamortidega tagaratastel pakub suurepärast mugavust muruniiduki juhile ja tõstab märgatavalt töö tootlikust. IS® sõltumatu vedrustuse süsteem kasutab nelja ülemist ja alumist juhtvarrast ning just muruniidukile kohandatud vedruamorte, mis vähendavad juhtratastest tulenevat värinat ja kindlustavad, et juhtrattad püsiksid pidevalt korralikult maapinnaga kontaktis. Nii tagatakse stabiilne ja sujuv sõidukogemus ja suurepärane niidutulemus.

Patenteeritud vedrustuse süsteem reageerib ka kõige ebatasasemale maastikule ning nii on juhil kergem säilitada kontrolli masina üle. Juht saab sõita maksimumkiirusel ka ebatasastel maastikel ning kasutada kogu mootori võimsust, mis tähendab rohkem niidetud hektareid ja madalamaid omanikukulusid. Kõigele lisaks ei ole Ferris® muruniidukitel päevaseid soovituslikke tööaja piiranguid, mis tulenevad vibratsiooni mõjust juhi kätele ja kehale (HAV ja WBV näitajad).

IS®6200 on professionaalse kasutaja „tööloom“, mille valmistamiseks on kasutatud kvaliteetseid äriklassi komponente:

  • Jõu ja vastupidavuse tagavad topelt Hydro Gear PW pumbad koostöös Parker TG0335 LSHT Torq mootoritega
  • Unikaalne patenteeritud 183cm (72”) Triple iCD™ Mowing Technology niidukorpus võimaldab nii küljele- kui ka tahaviset ning pool- ja täismultši
  • Kasutatud on Hercules™ II malmist spindlikorpuseid, milles on tööstuslikud koonuslaagrid
  • Täiesti uuenenud niidukorpuse kahe rihma süsteemil on 3-aastane (maksimaalselt 300 tundi) garantii
  • Lisaks on paigaldatud jalaga opereeritav hüdrauliline niidukorpuse tõstesüsteem
  • Premiumklassi kõrge seljatoega iste on polsterdatud käetugedega, reguleeritava peatoega ning turvavööga
  • Digitaalselt ekraanilt jälgid mootori tööd ja olulisi näitajaid
  • Kütusepaak mahutab 51 liitrit.

Ferris-niiduk-IS6200 Ferris-niiduk-IS6200

Tutvu kõigi Ferris® niidukitega SIIN
Küsi lisa:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Holger Kullus
Välimasinate müügijuht (Tartu esindus)
Siim Kuus
Välimasinate müügikonsultant

31. märts 2021