Palun vali soovinimekiri

Metallraamiga Hako kuivpühkijaga koristad aastaid ja säästad raha!

Hako kuivpühkija

Metallraamiga Hako kuivpühkijaga koristad aastaid ja säästad raha!

Igal kevadel sulab lume alt välja suures koguses mustust – graniitkildu, oksapuru rääkimata ebameeldivast prügist ja suitsukonidest. Tänavad, kõnniteed, aga ka väli- ja siseparklad vajavad kevadel põhjalikumat koristust. Lähtu kasutuskohast ja ruumide eripärast ning vali enda vajadustele kõige paremini vastav kuivpühkija.

Kaubanduskeskuste ja kortermajade siseparklad

Kuivpühkija on tõhus ja kiire abimees, millega korjad põrandalt ja tänavalt lahtise mustuse. Suurte kaubanduskeskuste ja kortermajade aluste parklate ja teiste õuealaga ühenduses olevatele põrandatele koguneb talve jooksul palju tolmu ja liiva. Kevade tulles ja ilmade kuivemaks muutudes hakkab tolm tõmbetuules lendlema ja häirib nii jalakäijaid kui autoomanikke ning on ohuks ka allergikutele. Puhtaks pestud auto võib tolmuses parklas mõne hetkega üleni paksu tolmukorra alla mattuda ja uut pesu vajada.     

Laopõrand olgu tolmuvaba!

Ladudes on tolm samuti suureks probleemiks. Kui tõstukid ja veokid sõidavad lattu sisse, satub põrandapindadele liiva ja pori. Ühel hetkel saab sellest kõigest tüütu tolm, mis tõmbetuules lendleb ja kaupadele ladustub. Ladude ja tööstuste suurte ruumide põrandaid tasub hooldada kuivpühkijaga regulaarselt. Nii hoiad ruumid puhtad silmas pidades nii töötajate heaolu kui ladustatud kaupade puhtust.

Ilma filtersüsteemita mehaanilise kuivpühkijaga pühkides tõuseb tolm osaliselt õhku ja ladestub hiljem pindadele. Seetõttu sobib selline puhastusmasin kasutamiseks enamasti õues, mitte siseruumides. Kuivpühkijaid on nii järelkõnnitavaid kui pealt juhitavaid – milline mudel valida, sõltub põrandapinna suurusest ja ruumi iseloomust.

Hako on Saksamaalt pärit kvaliteetsete ja ergonoomiliste puhastusmasinate tootja, kelle tootevalikust leiab nii kuivpühkijad kui põrandapesumasinad. Hiljuti tõi Hako turule uudse lahenduse, kuidas muuta ka kuivpühkija külgharjad tolmuvabaks. Dust stop on patenteeritud toode, mis paigaldatakse harjadele ja nii ei pääse tolm lendlema.

Hako Duststop kuivpühkija tolmukaitse

Hako mehaaniline kuivpühkija M600 ladudesse ja õuealadele

Järelkäidav kompaktne ja vaikne mehaaniline pühkija. Peaharja ja külgharja reguleeritavus annab harjadele pikema kasutusaja. Pühkijal on metallist korpus ja ülekandega peahari, tänu millele kogub masin prügi ka tagurpidi liikudes.

Hako tolmuvabad filtersüsteemiga kuivpühkijad

Filtersüsteemiga kuivpühkija on tolmuvaba, sest masinas tekitatakse vaakum ja mustus suunatakse harjade ja vaakumi abil konteinerisse ning läbi filtri väljub tolmuvaba õhk. Filtersüsteemiga kuivpühkijaid on nii järelkäidavaid kui pealtjuhitavaid. Kui soovid oma ruume puhastada, aga pühkimise käigus ei saa lubada tolmu lendlemist, siis on filtrisüsteemiga kuivpühkija sobivaim valik.

Filtersüsteemiga kuivpühkija asendab ja ületab tolmuimejat suurte pindade puhastamisel, sest:

  • kuivpühkija puhastusala on laiem
  • puhastab tolmust kogu pinna, mitte ainult selle osa, kus on nähtav mustus
  • tänu harjastele saab kätte ka silmale nähtamatu tolmu (sh ka vaipadest)

Küsi julgelt nõu, milline puhastusmasin on Sinu pindade puhastamiseks kõige sobivam. Enne masina soetamist, teeme kindlasti proovitöö ja veendume masina sobivuses.  

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

Hako kuivpühkijatega tutvu SIIN
16. aprill 2021