Palun vali soovinimekiri

Hako Citymaster 1650 - kompaktne ja ergonoomiline tänavapuhastusmasin

Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin

Hako Citymaster 1650 - kompaktne ja ergonoomiline tänavapuhastusmasin

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on ideaalne abimees igaks hooajaks. Tänu laiale lisavarustuse valikule on sellega võimalik teha mitmeid erinevaid töid aastaringselt. Loe lähemalt SIIN.

Hako Citymaster on ökonoomne valik. Sellel tänavapuhastusmasinal on väga kaasaegne mootor, mis vastab ka kõige nõudlikumatele keskkonnanõuetele. Lisaks suudab Citymaster teha tööd optimaalse võimsusega ehk kulutatud kütuse hulga kohta teeb see masin väga palju tööd.

Hako CityMaster 1650 tänavapuhastusmasin

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on väike ja kompaktne ning mahub ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on väike, aga suure tööjõudlusega. Tänu sellele sobib see suurepäraselt väga erinevatesse keskkondadesse. Lisaks on tänu väiksele pöörderaadiusele selle masinaga väga mugav isegi kitsastes oludes manööverdada.

Citymaster 1650 tänavapuhastusmasinat saad kasutada kõikidel asfalteeritud pindadel. See masin on mõeldud kasutamiseks kergliiklusteedel, kõnniteedel, parklates, terminalides ja parkides. Tänu oma kompaktsele disainile mahub Citymaster ilusti ka maa-alustesse parkimismajadesse ja teistesse raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. See masin on väga vaikne ning eriti madala osakeste- ja peentolmuemissiooniga. Seega saad sellega linnas või elamupiirkonnas teid puhastada isegi hilisõhtul või varahommikul.

Ergonoomiline disain tõstab töötaja efektiivsust ja tagab paremad tulemused

Isegi kõige parem masin on täpselt nii efektiivne ja võimekas kui on inimene, kes seda kasutab. Tänavahoolduse töötajatel on sageli pikad ja kurnavad tööpäevad ning seetõttu on eriti oluline, et tänavapuhastusmasin oleks ergonoomiliselt ja kasutajasõbralikult disainitud.

  • Reguleeritava kõrguse ja kaldenurgaga rooliratas – töökohta saab hõlpsasti kohandada vastavalt juhi vajadustele. See on eriti oluline, kui sama masinat kasutab mitu töötajat.
  • Täiustatud ergonoomikaga jalgpedaalid – jalg jääb oma loomulikku asendisse ja edasi-tagasi liikumise jaoks on eraldi pedaalid.
  • Juhiiste on õhkvedrustusega – juht saab seadistada istme vastavalt oma kaalule ja see annab optimaalse pehmuse/jäikuse, et masinat oleks mugav juhtida.
  • Juhtpaneel on käetoesse integreeritud – kogu masina funktsionaalsus on koondatud parema käetoe sisse, et lisavarustuse juhtimine oleks kiire ja mugav.
  • Roolisamba juures on USB ühendus – töötaja saab oma telefoni kogu aeg laetuna hoida, et temaga oleks võimalik hädaolukorras ühendust võtta.
  • Salong on täielikult klaasitud – juhil on väga hea vaade enda ümber. Lisaks laiendavad kaamerad juhi vaatevälja veel 270 kraadi võrra. Võrreldes eelmise mudeliga on masinas suurem monitor.
  • Kabiinis on lisaks soojendusele ka konditsioneer.
  • Kabiinis on kahe kõlariga raadioseade.
  • Citymaster 1650 kogu välis- ja töövalgustus on moodsatel LED valgustitel – hea nähtavus ja kütuse kokkuhoid.
Hako CityMaster 1650 tänavapuhastusmasin Hako CityMaster 1650 tänavapuhastusmasin Hako CityMaster 1650 tänavapuhastusmasin

Telli demo ja tule vaata oma silmaga järele!

Küsi lisainfot:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Holger Kullus
Välimasinate müügijuht (Tartu esindus)
Siim Kuus
Välimasinate müügikonsultant


10. jaanuar 2022