Palun vali soovinimekiri

Interclean Amsterdam 2022 – heakorralahenduste viimased trendid

Interclean 2022

Interclean Amsterdam 2022 – heakorralahenduste viimased trendid

Amsterdamis toimuv heakorralahenduste ja puhastusvaldkonna olulisim sündmus Interclean 2022 tõi kokku valdkonna eestvedajad, tarnijad ja palju innovatsiooni. Puhastusimpordi meeskonna jaoks on tegemist olulise sündmusega, sest üle kahe aasta toimuval valdkonna tähtsaimal messil kohtutakse oma tarnijate ja koostööpartneritega, tutvutakse valdkonna uudiste ja trendidega ning tuuakse koju kaasa tooteinnovatsioon ja põnevad uued lahendused.

Messilt jäid kõlama aktuaalsete teemadena:

  • kuidas muuta puhastusteenindaja töö lihtsamaks ja ergonoomilisemaks
  • akutehnoloogia kvalitatiivne hüpe
  • nutikad lahendused, mis aitavad säästa tööaega
  • robottehnoloogia areng ja võidukäigu algus

Mitmed kaubamärgid, mille tooted leiab Eestis Puhastusimpordi valikust, tutvustasid oma tooteuuendusi just Interclean messil. Rõõm oli silmast silma kohtuda Kiehl puhastuskeemia, Bulky Soft pehmepaberi, Hako ja Cleanfix puhastusmasinate, Excentr põrandahooldusmasinate, Sprintus tolmuimejate, Unger klaasipesutarvikute, Vikan tarvikute, Vileda profitarvikute, TTS koristustarvikute ja teiste kaubamärkide esindajatega.

Messil oli läbivaks teemaks innovatsiooni ja tehnoloogia tugi puhastustööde tegemisel ning keskkonnasõbralikkus. Puhastusimport lähtub nii uusi tooteid valides kui olemasolevaid lahendusi klientidele soovitades kolmest väärtusest – keskkonnasõbralikkusest, ergonoomikast ning infotehnoloogiast (IoT). Tugevalt oli näha, et keskkonda hoidvad tooted, aga ka pakendid, millesse näiteks ained pakendatakse või plastik, millest masinad valmistatakse on keskkonnasõbralikud. Taaskasutatud plastikust valmistatud või ökomärgisega tooteid peavad kliendid oluliseks ning näha oli, et tootjad liiguvad uuendusi tehes just jätkusuutlike lahenduste suunal.

Akutehnoloogia kvalitatiivne hüpe ja robottehnoloogia võidukäigu algus

Aku- ja robottehnoloogia oli teine silmapaistev trend. Tänu tehnoloogia arengule ja akude kvaliteedi paranemisele on toimunud märkimisväärne suunavõtt juhtmevabadele seadmetele. Vastupidava akuga masinaga saab tööd teha oluliselt mugavamalt kui juhtmega masinaga ning varuaku pikendab tööaega veelgi. Uusi robot puhastusmasinaid tutvustasid mitmed kaubamärgid, sest tööjõu puuduse valguses ja töötaja heaolu silmas pidades saavad just isetöötavad masinad aidata leevendada teenuse pakkumise valukohti. Masinaga põrandate puhastamisel on veel teisigi eeliseid – parem jõudlus, aga ka parem tulemus võrreldes inimese tööga. Tulevikku silmas pidades saamegi öelda, et hea puhastusmasin aitab töö ära teha kiiremini ja säästab nii aega kui raha.

IoT ehk asjade internet on veendunult sisenenud ka heakorralahenduste maailma. Masinad, mille tööaega või seisukorda saad jälgida oma nutitelefonist ja sensoritega mopisüsteemid on vaid mõned näited, kuidas tehnoloogia ja interneti areng muudab ka tavapärased tooted targaks ning aitab tagada paremad töötulemused.

Puhastusimpordis peame oluliseks heakorra valdkonna arendamist ja panustame sellesse läbi oma koolituste ja Puhastuspäeva seminari. Kui kaupu on mugav ja aegasäästev tellida meie tellimiskeskusest, siis oma müügisaalides soovime kliente harida ja inspireerida uute lahenduste kasutusele võtuks. Peame väga oluliseks meeskonna harimist ja koolitamist, sest ainult nii saame pakkuda klientidele teadlikke ja toimivaid võimalusi erinevate heakorra väljakutsete lahendamiseks.

Hako puhastusmasinad Sprintus vee ja tolmuimejadExcentr puhastusmasinad Unger professionaalsed klaasipesutarvikud Vileda Professional puhastusvahendid Flora välitöövahendid TTS koristusvahendid

17. mai 2022