Palun vali soovinimekiri

Uued Vileda Professional keskkonnasõbralikud mikrokiudlapid ja mopid

Vileda Professional mopid

Uued Vileda Professional keskkonnasõbralikud mikrokiudlapid ja mopid

Vileda Professional esitleb uusi Põhjamaade Luigemärgisega mikrokiud tooteid – taaskasutatud plastikust valmistatud mikrokiudlapid r-MicroTuff Swift ja r-MicroTech mopid. Uued keskkonnasõbralikud puhastusvahendeid viivad kogu puhastusala tohutu hüppega edasi vastutustundliku ja rohelisema tuleviku poole. Vileda Professionali eesmärgiks on vähendada loodusele jäetavat jalajälge, kuid säilitada toodete kõrge kvaliteet ja tõhusus!

Uute mikrokiud moppide ja koristuslappide valmistamiseks taaskasutatakse plastikujääke. Näiteks kahest pooleliitrisest PET-plastikpudelist valmib üks mikrokiudlapp ning mopi jaoks taaskasutatakse 3,5 pooleliitrist PET-plastikpudelit! Lisaks sellele, et jäätmete ja materjalide taaskasutamine aitab vähendada loodusvarade kasutamist, on plastijäätmete ümbertöötlemine lausa 43% loodussäästlikum protsess kui naftast toote valmistamine.

Mida tähendab roheline r - täht Vileda Professional toote eesliitena?

r for responsibility ehk vastutustundlikkus

r for resources ehk loodusvarade säästlikkus

r for recycling ehk taaskasutamine

rrecycled ehk taaskasutatud tähendab, et r-MicroTuff Swift mikrokiudlappide ja r-MicroTech moppide valmistamiseks on kasutatud taaskasutatud toorainet ehk teisisõnu plastijäätmeid! Materjalide taaskasutamist uute toodete toorainena nimetatakse ringmajanduseks. Ringmajandus on majandusmudel, mis seab esikohale ressursside jätkusuutliku kasutuse, et säästa meid ümbritsevat keskkonda nii, et ka meie järeltulevatel põlvkondadel oleks hea elada.

Uued keskkonnasõbralikud tooted ja vastutustundliku koristamise põhimõtted on suur samm edasi, kuid on siiski vaid üks väike osa Vileda Professionali roheliste plaanide seas. Järgmine samm tootearenduses on välja töötada võimalus, kuidas tagada mikrokiudtoodete taaskasutus.

Kompromissitu Vileda Professional kvaliteet

Vaatamata sellele, et tooraineks on taaskasutatud materjal, pakuvad uued Vileda Professional mikrokiudlapid r-MicroTuff Swift ja r-MicroTech mopid täpselt sama tõhusust ja ökonoomsust kui nende toorest toorainest valmistatud eelkäijad. Nii mopid kui mikrokiudlapid eemaldavad 99,9% bakteritest ja viiruseosakestest ning on kvaliteetsed ja vastupidavad. Pesutestid näitavad, et Vileda Professional mikrokiudlapid peavad vastu 500 pesukorda ning on pestavad 95 kraadiga.

Põhjamaade Luigemärgiga tooted

Vileda Põhjamaade Luigemärk koristusvahendidEnam kui 60 Vileda Professional toodet on tunnustatud Põhjamaade Luigemärgiga (Nordic Swan Label) ning loomulikult on vastava märgise saanud ka uued keskkonnasõbralikud r-MicroTech mopid ja r-MicroTuff Swift mikrokiudlapid. Põhjamaade Luigemärk on üks edukamaid keskkonnamärgisüsteeme, mis loodi juba 1989. aastal, et eristada tavalistest toodetest „rohelisi“ tooteid. Vaid parimad tooted tunnustatakse Põhjamaade Luigemärgiga ning tunnuse andmisel arvestatakse ka toote vastupidavust. Luigemärk garanteerib, et toode vastab karmidele keskkonna- ja ka kvaliteedinõuetele ning võid olla kindel, et oled teinud loodussõbraliku valiku.

Loe edasi veelgi täpsemalt Vileda Professional r-MicroTuff Swift mikrokiudlappide või r-MicroTech moppide kohta.

27. september 2021