Palun vali soovinimekiri

r-MicroTuff Swift mikrokiudlapp on valmistatud 100% taaskasutatud toorainest

Vileda Professional r-MicroTuff Swift mikrokiudlapp

r-MicroTuff Swift mikrokiudlapp on valmistatud 100% taaskasutatud toorainest

Vileda Professional mikrokiudlapiga eemaldad kergema mustuse ainult veega ega vaja puhastuskeemiat. Puhastusaineid vajad vaid tugevama mustuse pehmendamiseks. Mikrokiudlapi eelis ongi just tõhus ja säästlik koristamine, kuna koristamiseks piisab vaist veest ja mikrokiu suurepärastest omadustest. Loomulikult on keemiavaba koristus ka keskkonnasõbralikum!

Kui võtad kasutusse 100 uut keskkonnasõbralikku Vileda Professional e-MicroTuff Swift mikrokiudlappi, tead, et annad uue elu 200-le pooleliitrilisele PET-plastikpudelile.

Vileda r-MicroTuff Swift lapp taaskastutatud plastikust

Uues ja kasutajasõbralikus mõõdus mikrokiudlapp

Swift Vileda Professional r-MicroTuff mikrokiudlappidel on uus mõõt, sest kasutajamugavust testides selgus, et 35x38 cm suurust lappi on koristamisel kõige mugavam ja ergonoomilisem kasutada.

Bakteritest ja viirustest vabaks mikrokiudlapi abil

Vileda Professional r-MicroTuff Swift mikrokiudlapid on läbinud sõltumatute laborite bakterite ja ka koroonaviiruse eemaldamise testid. Ka uued tooted eemaldavad 99,9% bakteritest ja koroonaviiruse ilma puhastuskeemiat kasutamata! 

Kvaliteetne, vastupidav ja keskkonnasõbralik mikrokiudlapp

Koristusvahendi puhul on töövahendi kvaliteet ja vastupidavus oluline mitmel põhjusel. Igapäevaselt mikrokiudlappe kasutades peavad need vastu pidama sagedasele, kohati isegi igapäevasele, kõrgemal temperatuuril pesule ning säilitama nii oma värvi- kui puhastusomadused. Vileda Professional r-MicroTuff Swift mikrokiudlappide pesutestid näitavad, et need peavad vastu 500 pesukorda. Mikrokiudlappe võib pesta kuni 95-kraadi juures.

Vileda r-MicroTuff Swift lapp taaskastutatud plastikust

LOVE IT GREEN on Vileda Professionali uus märgistus, mis näitab, et tegemist on 100% taaskasutatud materjalist puhastuslapiga või mopiga. Nii tead, et kasutad kõige rohelisemat toodet! Mikrokiust moppide ja mikrokiudlappide valmistamiseks taaskasutatakse plastikujääke. Näiteks valmib kahest pooleliitrisest PET-plastikpudelist üks mikrokiudlapp ning mopi jaoks taaskasutatakse 3,5 pooleliitrist PET-plastikpudelit! Lisaks sellele on plastijäätmete ümbertöötlemine 43% loodussäästlikum protsess kui naftast toote valmistamine.

Vileda CO2 kalkulaator

Vileda CO2 kalkulaatori abil saad näha, kui palju aitad Sina kaasa puhtamale keskkonnale. Selleks sisesta Vileda CO2 kalkulaatorisse, mitu rätikut plaanid osta ja näed, mitmele PET plastikpudelile annad uue elu ning kui palju CO2 aitad seeläbi säästa. 

Tutvu uute toodetega SIIN

21. september 2021