Palun vali soovinimekiri

Maailma kõige rohelisem mopp on Vileda Professional r-MicroTech mopp

Vileda Professional r-MicroTech mopp

Maailma kõige rohelisem mopp on Vileda Professional r-MicroTech mopp

Vileda Professional uus keskkonnasõbralik r-MicroTech mopp on valmistatud 30% ulatuses taaskasutatud plastikust. Kuigi värvilt tumehall, on uus r-MicroTech mopp maailma kõige rohelisem põrandapesu mopp. 

Kui võtad kasutusele näiteks 100 moppi, oled päästnud ja taaskasutanud 350 pooleliitrist PET-plastikpudelit!

Vileda r-MicroTech mopp Vileda r-MicroTech mopp taaskastutatud plastikust

100% ergonoomiline mopp

Ergonoomilisusel on Vileda Professionali tootearenduses oluline roll. Ergonoomiline mopp on tõhus, aga tagatud on ka töötegija kasutusmugavus. Uue Vileda Professional r-MicroTech mopiga viidi läbi ka ergonoomika test, mille käigus mõõdeti erinevate sensorite abil mopi kasutaja keha reaktsioone ja koormust. Uuring näitab, et Vileda Professional mopid on ergonoomilised ja nendega on töö tegemine kerge ning tervist hoidev.  

Nii nagu Vileda Professional mikrokiudlapid, nii eemaldavad ka mopid 99,9% bakteritest ja viirusosakestest. Tänu mikrokiu tõhususele vajad vähem puhastuskeemiat ja sageli piisab mustuse eemaldamiseks vaid niiskest mopist. Igapäevaseks koristamiseks kasuta Duo ehk kahepoolseid moppe, sest nii saad korraga puhastada rohkem pinda ning eritöödeks võta Single-mopp.

Heledamad kiud Duo MicroFinn mopi sees tähendavad, et tegemist on mikrokiu ja viskoosi kooslusega. Viskoos aitab paremini niiskust imada ja sobib seetõttu niiskusrohketeks töödeks. Ka Vileda Professional haakuvmopid on valmistatud uuest keskkonnasõbralikust taaskasutatud materjalist.

Tänud uuele markeeringule LOVE IT GREEN, tunned ära selle kõige rohelisema toote. Ka r-MicroTech mopid on markeeritud LOVE IT GREEN märgisega. Ühepoolsetel moppidel on kiri trükitud mopi tagaküljele, Duo moppidel ehk kahepoolsetel moppide on märgis sõrmeaasa peale trükitud. Nii on hea eristada keskkonnasõbralikke tooteid!

Kompromissitu kvaliteet ja vastupidavus

Vileda Professional r-MicroTech moppidel on ülivõimas vastupidavus – kuni 900 masinpesu korda. Vaatamata taaskasutatud toormaterjalile ei tee Vileda Professional järeleandmisi ei toote kvaliteedis ega vastupidavuses. Põhjamaade Luigemärgisega tunnustatud mopid on täpselt sama tõhusad kui nende eelkäijad, tavaliselt toodetud mopid. Põhjamaade Luigemärgisega võid olla kindel, et teed loodussõbraliku valiku ja annad oma panuse keskkondliku jalajälje vähendamisele. Lisaks teistele keskkonnasõbralikele teguritele on Luigemärgise puhul väga oluline ka toote vastupidavus. Mida kauem saab ühte toodet kasutada, seda parem keskkonnale, sest jätame oma tegevusega maha vähem jäätmeid. 

Loe ka Vileda Professional uutest keskkonnasõbralikest mikrokiudlappidest r-MicroTuff Swift SIIT.

Vali rohelised tooted ja anna plastikule uus elu ja tee keskkonnale pai!

  1. SWEP Duo r-MicroTech 75 cm mop
    SWEP Duo r-MicroTech 75 cm mopp narmaga
    41,32 € / tk
    KM-ta:
    33,87 €
  2. SWEP Duo r-MicroTech 35 cm mopp narmaga
    SWEP Duo r-MicroTech 35 cm mopp narmaga
    29,83 € / tk
    KM-ta:
    24,45 €
  3. SWEP Duo r-MicroTech 50 cm mopp narmaga
    SWEP Duo r-MicroTech 50 cm mopp narmaga
    33,28 € / tk
    KM-ta:
    27,28 €

4. jaanuar 2022