Palun vali soovinimekiri

Too oma Ferris muruniiduk hooaja lõpus hooldusesse

Muruniiduki hooldus

Too oma Ferris muruniiduk hooaja lõpus hooldusesse

Ka kõige parem muruniiduk vajab tähelepanu ja korralist hooldust. Peale suurt koormust ja pikkade tööpäevadega hooaega soovitame muruniiduk tuua hooldusesse ning lasta niiduk tehnikul üle kontrollida. Nii lähed tulevale kevadele vastu kindlal meelel, sest tehnika on töökorras ja kuluosad vahetatud ning töö saab alata kohe, kui ilmataat murukasvu soodustanud on.

Hooldatud masin tagab meelerahu ning säästab Sinu aega ja raha

Plaanilised hooldustööd tagavad muruniiduki töökindluse ja aitavad kokku hoida ootamatutest riketest tulenevaid kulusid. Väheneb ootamatute rikete hulk ja pikeneb masina eluiga. Kas teadsid, et ennetav hooldus pikendab masina eluiga 20-40%?

70% masinate riketest saavad alguse just ebapiisavast hooldusest või masina väärast kasutamisest ning paljudel juhtudel korraline hooldus unustatakse ja muruniidukit kasutatakse kuni selle purunemiseni. Seisakud tabavad alati kõige kiiremal hetkel ning teenusepakkuja ei saa lubada endale masinate või seadmete ootamatuid rikkeid. Iga seisak tähendab ajakulu, mis omakorda vähendab ettevõtte teenustunde ja sissetulekuid.

Võta ühendust oma Puhastusimpordi kliendihalduri või hooldusmeeskonnaga ning broneeri oma Ferris muruniidukile hoolduse aeg. Hea mõte on uueks hooajaks varuda ka kuluosasid, et kevadel ei peaks ootama ning varuosad oleksid kohe riiulist võtta.

Tutvu meie hoolduspakettidega SIIN

Broneeri Ferris niiduki hoolduse aeg:

hooldus@puhastusimport.ee või tel 655 0004

24. oktoober 2023