Palun vali soovinimekiri

Moppide ABC – kuidas valida mopisüsteemi?

mopid ja mopisüsteemid

Moppide ABC – kuidas valida mopisüsteemi?

Vajad põrandate puhastamiseks moppi, aga valik võtab silme eest kirjuks? Tänapäeval on poelettidel saadaval mitmeid erinevaid moppe ja mopisüsteeme ning parima otsuse tegemine võib olla esmapilgul keeruline. Siiski ei tasu valikut teha uisapäisa, sest kvaliteetse ja Sinu vajadustele vastava mopiga saad põrandad puhastatud oluliselt kiiremini ja efektiivsemalt.

Kuidas valida sobivaimat mopisüsteemi?

Selleks, et valida just Sinu vajadustele vastavat parimat mopisüsteemi, tasub läbi mõelda:

  • Kus on vaja põrandaid puhastada? Kas tegemist on väikese kontoriga või näiteks haiglaga, kus kehtivad ranged hügieeninõuded?
  • Mis materjalist on puhastatav pinnakate?
  • Mis tüüpi mustust on vaja eemaldada ja kui kiiresti põrandad määrduvad?
  • Kui suur on puhastatav pind?

Millest lähtuda mopi valimisel?

Mopi tekstiilosa valikul kehtib kõikidele süsteemidele sarnane reegel, olenemata mopiraamist:

  • Siledad mopid sobivad hästi siledatele ja ühtlastele pindadele, kus ei ole väga palju lahtist mustust, nt PVC, linoleum, puitpõrandad.
  • Enim kasutatakse kombineeritud moppe, kus mopi keskmine osa on suhteliselt sile ja servades narmad. Need mopid on kõige universaalsemad, sest võtavad eelmistega võrreldes rohkem lahtist mustust kaasa ja keskmisel siledal osal on tihe kontakt pinnaga.
  • Narmastega moppe kasutatakse enamasti suure käidavuse ja rohke mustusega kohtade puhastamiseks.
  • Hõõruvad mopid on mõeldud põrandate küürimiseks ja põhimõtteliselt toimivad samamoodi kui hari. Eeliseks on see, et mopp ei pritsi. Spetsiaalselt mõeldud karestatud põrandaplaatide või ka PVC-st nn. turvapõrandate puhastamiseks. Neid moppe leiab Vikani ja Vileda Professionali valikust.
  • Interjöörimopid sobivad akende, peeglite jt. klaas- ning metallpindade puhastamiseks. Tänapäeval kasutatakse neid läikivaid pindu sisekujunduses väga palju ja klaasi- ehk interjöörimopp hoiab väga palju koristamisele kuluvat aega kokku.

Moppide materjalina kasutatakse palju mikrokiudu, millel on väga head puhastusomadused, sest selle kiudude vahele mahub väga palju mustust. Mikrokiust moppe kasutatakse olenevalt olukorrast kas kuivalt, väheniiskelt või niiskelt. Mopid tuleks enne kasutamist eelniisutada lähtuvalt konkreetse tootja soovitustest või pinna ning mustuse tüübist. Päris märg mikrokiudmopp kaotab oma head puhastusomadused, sest kiudude vahed on vett täis ja mustust sinna ei mahu.

Palju kasutatakse moppides ka viskoosi ja polüestrit, harvemini puuvilla. Need materjalid sobivad kasutamiseks ka tugevamate puhastusainetega, mida mikrokiud ei talu.

Multifunktsionaalne Sappax mopisüsteem

Sappax on ideaalne valik, kui soovid ühe tarvikuga teha mitmeid erinevaid puhastustöid. Sappax on multifunktsionaalne tööriist, millega saad põrandaid nii pühkida, pesta kui kuivatada. Lisaks põrandatele on seda mugav kasutada ka seinte ja lagede puhastamiseks. Samuti on Sappax tõhus abimees raskesti ligipääsetavate kohtade puhastamiseks, sest see mahub kitsastesse kohtadesse, kuhu millegi muuga ligi ei pääse. Tänu teravama nurga all olevale kuivataja terale saad kuivatada ja pühkida isegi väga madalate pindade alt.

Lisaks multifunktsionaalsusele paistab Sappax süsteem silma ka kvaliteedi ja hügieenilisuse poolest. Sappax raami kuivataja  on valmistatud antibakteriaalsest termoplastikust, mis on pestav pesumasinas 95°C juures ning tema eluiga on poole pikem võrreldes analoogsete toodetega. Samuti puuduvad mustust koguvad augud ja takjaribad. Tänu sellele on Sappax suurepäraseks valikuks isegi kõrgete hügieeninõuetega asutustes.

Kuna Sappax mopisüsteemi tööpõhimõte erineb oluliselt harjumuspärasest mopist, vajab sellega põrandate puhastamine veidi harjutamist. Kui aga kliendid on saanud Sappaxi kasutamise selgeks, on sellest saanud paljude suur lemmik. Tänu unikaalsele tööpõhimõttele ei määrdu kogu Sappaxi põrandarätik korraga ära nagu plaatmopi puhul, vaid määrdub ainult see tekstiili osa, mille peale raam parasjagu toetub. Seega oskuslikult ja vastavalt määrdumisele raamiga torukujulise rätiku sees „edasi astudes“ tekivad tekstiilosale töö käigus määrdunud triibud.

Paraku ei ole Sappaxiga, nagu ka teiste kummiosaga kuivatajate-pühkijatega võimalik vajadusel pindu küürida. Näiteks väga määrdunud pindade, treppide või karedate nn turvapõrandate puhastamine on Sappaxiga keerulisem ning sellistel objektidel soovitame pigem kasutada kas Vileda SWEP süsteemi, haakuv- või plaatmopisüsteeme. Sappax on oma multifunktsionaalsuse tõttu suurepärane valik nii kodudesse, koolidesse kui ka kontoritesse, sest tõenäoliselt ei ole siis vaja soetada eraldi kuivatajat pesuruumi ega harja põranda pühkimiseks.

Vikan haakuvmopisüsteem

Kui Sappax mopisüsteemiga alustamine vajab veidi harjutamist, siis Vikan haakuvmopi kasutamine on väga lihtne ega vaja eraldi väljaõpet.

Haakuvmopisüsteem sobib suurepäraselt kasutamiseks enamikel koristusobjektidel. Valikus on mitmeid erinevas laiuses mopialuseid. Kui puhastamist vajav pind on suur, soovitame valida laiema mopialuse, et saaksid põrandad kiiremini puhtaks.

Mopp haakub mopialuse külge takjaribade abil. Kuna haakuvribad koguvad enda külge mustust, ei ole tegemist kõige hügieenilisema lahendusega ning seetõttu ei sobi see kasutamiseks kõrgete hügieeninõuetega asutustes, näiteks haiglates, ravimitööstustes, toidutööstustes jms.

Vikan Superior haakuvmopialused on väga kvaliteetsest alumiiniumist ja tugevast plastikust varrekinnitusega, mis peavad vastu suurele kasutusele. Lisaks on Vikan mopialustel võimalus fikseerida asendit, et oleks mugavam puhastada ka vertikaalpindu.

Vikan Superior haakuvmopialusele on võimalik soetada mitmeid erinevaid moppe erinevaks vajaduseks - nii siledaid, narmastega, hõõruvaid kui ka interjööri- ehk klaasimoppe. Haakuvmoppe soovitame põrandate puhastamiseks kasutada eelniisutatud meetodiga.

Vileda Swep-duo mopisüsteem

Rohkem kui 40-aastase kogemusega Swep-süsteem on olnud põrandapuhastuse tõeline teerajaja juba pikka aega. Süsteemi ökonoomsus, keskkonnasõbralikkus ja tõhusus on muljetavaldav.

Viimastel aastatel on Vileda üle läinud keskkonnasõbralike materjalide kasutamisele ja seda nii moppide kui mopiraamide osas. Taaskasutatakse palju PET-joogipakendeid. Mopialustes üle 30% ja moppides veelgi rohkem. Lisaks on Swep-duo mopp kahepoolne ja säästab tunduvalt koristamisele kuluvat aega ning muid ressursse, sest väheneb musta mopi puhta vastu vahetamise aeg. Samuti võtab üks kahepoolne mopp pesumasinas vähem ruumi võrreldes mõne muu süsteemi kahe mopiga, tänu millele saad korraga rohkem moppe pesta .

Uues Swep-süsteemi valikus on neli erineva mõõduga mopiraami ja väga laialdane moppide valik. Veel on käibel ka eelmise põlvkonna tooteid ja uued versioonid jõuavad Puhastusimpordi riiulitele järk-järgult. Taaskasutatud materjalidest tooted tunned ära nende nimes esineva lühendi „r-„ järgi (nt r-MicroPlus, r-Duo mopialus jne).

TTS plastikust plaatmopid

TTS Speedy plaatmopid sobivad kasutamiseks väiksematesse kohtadesse, kus on vaja põrandaid nt vahekoristusena pesta või on vajalik märgpesu, näiteks köökides. Seda süsteemi armastavad kasutada ka lõpptarbijad, kelle põhitöö ei ole koristamine ning vajatakse lihtsalt kasutatavat süsteemi, kus ei pea käsi märjaks tegema.  Professionaalseks kasutamiseks suurtel pindadel on 40cm laiune mopialus väikese töölaiuse tõttu väheefektiivne. Suurem, 50cm mudel oleks aga kasutajale liialt raske ja seda Puhastusimport ei soovita.

Speedy mopialus käib klahvile vajutades keskelt pooleks, samal ajal hoiavad klambrid moppi kinni ning seetõttu on seda võimalik kasutada koos rull-, lõug- või plaatpressiga koristuskäruga. Kuna mopp jääb isegi pressi kasutades siiski üsna märjaks, jäävad seda ka põrandapinnad. Seetõttu on peale põranda pesemist hea mõte pinnad kuivatada, kui soovitakse väga head puhastustulemust. Vastasel korral muutuvad pinnad peagi tuhmiks, kuna palju mustust jääb koos pesuveega maha.

Automaatse kinnitussüsteemiga Rasant mopi alust saab kasutada eelniisutatud moppidega. Ka see mopialus käib keskelt pooleks, kuid Blick- süsteem on mõeldud selleks, et saaksid määrdunud moppi aluselt eemaldada ilma seda puutumata.  Seetõttu sobib Rasant mopisüsteem suurepäraselt kasutamiseks ka kõrgete hügieeninõuetega asutustesse. Rasant-süsteem on Puhastusimpordi valikus laiusega 40cm.

TTS nöörmopid

Kuigi ilmselt paljud mäletavad aega, mil põrandaid puhastati just nimelt klassikalise nöörmopiga, ei ole see tänapäeval enam kindlasti parim valik igapäevaseks põrandate puhastamiseks. Kuna nöörmoppi niisutatakse ämbris, kuhu koristamise käigus kogunevad bakterid ja mustus, kannad Sa seda mustust mopiga aina laiali ja pinnad ei saa täielikult puhtaks. Samuti on nöörmopil võrreldes teiste mopisüsteemidega oluliselt väiksem kontakt pinnaga, mistõttu kulub sama suure ala puhastamisele rohkem aega, kui kuluks näiteks plaatmopiga. Kergelt üle põranda libisevad narmad ei avalda pinnale mingit survet ja seetõttu ei puhasta need ka pinda.

Küll aga on nt viskoosist nöörmopi kiud väga suure imamisvõimega ja on seetõttu suurepäraseks vahendiks vedelike kokku kogumiseks. Puuvillased nöörmopid sobivad nt desinfitseerivate- või muude suures koguses pesuainete pinnale kandmiseks mustuse lahti leotamise eesmärgil. Mõlemast materjalist TTS nöörmoppi võib pesta pesumasinas kuni 60° C juures.

Kui vajad nõud sobivaima mopisüsteemi valimisel, võta julgelt ühendust meie kogenud spetsialistidega. Aitame Sul valida parima lahenduse vastavalt Sinu vajadustele!

Taavi Keerma
Taavi Keerma
Valdkonna müügijuht
Tauno Abel
Tauno Abel
Valdkonna müügijuht
Katrin Miller
Katrin Miller
Valdkonna müügijuht
Erle Kõnd
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)
Kristina Märss
Võtmekliendi müügijuht (Tartu esindus)
Marilyn Kaer
Marilyn Kaer
Ärimüügijuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht
Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
(Prügikäitlussüsteemid)
Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht
(Puhastusained, hügieeni- ja
pesumajatooted)
Pille Kasari
Pille Kasari
Tootespetsialist
(Puhastusained ja koristustarvikud)

  1. Sappax squeegee 50cm w/clothholder green
    Sappax kuivataja-pühkija 50cm roheline
    47,20 € / tk
    KM-ta:
    38,69 €
  2. Sappax squeegee 80cm w/clothholder green
    Sappax kuivataja-pühkija 80cm roheline
    71,89 € / tk
    KM-ta:
    58,93 €
  3. Sappax squeegee 120cm w/clothholder gree
    Sappax kuivataja-pühkija120cm roheline
    106,27 € / tk
    KM-ta:
    87,11 €
  4. Sappax mikrokiud 55cm põrandarätik roosa
    Sappax mikrokiud 55cm põrandarätik roosa
    21,25 € / tk
    KM-ta:
    17,42 €
  5. Sappax mikro/polüester 85cm põrandarätik valge/veinipunane
    Sappax mikro/polüester 85cm põrandarätik valge/veinipunane
    36,88 € / tk
    KM-ta:
    30,23 €
  6. Sappax mikro/polüester125cm põrandarätik valge/veinipunane
    Sappax mikro/polüester125cm põrandarätik valge/veinipunane
    48,45 € / tk
    KM-ta:
    39,71 €
  7. Sappax mikro/polüester 55cm põrandarätik valge/veinipunane
    Sappax mikro/polüester 55cm põrandarätik valge/veinipunane
    21,25 € / tk
    KM-ta:
    17,42 €
  8. Sappax squeegee 30cm w/clothholder green
    Sappax kuivataja-pühkija 30cm roheline
    35,64 € / tk
    KM-ta:
    29,21 €
  9. Sappax mikrokiud 33cm põrandarätik roosa
    Sappax mikrokiud 33cm põrandarätik roosa
    15,31 € / tk
    KM-ta:
    12,55 €
  10. Sappax kuivataja-pühkija 40cm roheline
    Sappax kuivataja-pühkija 40cm roheline
    42,50 € / tk
    KM-ta:
    34,84 €

  1. Microfiber Mop with yarns 30x10,5cm , white
    Mikrokiud haakuvmopp narmaga 30x10,5cm, valge A:SW173423
    9,32 € / tk
    KM-ta:
    7,64 €
  2. Flat mop polyester/cotton 40x13cm with pockets, white
    Rasant mopp 40x13 cm polüester/puuvill taskutega, valge
    8,54 € / tk
    KM-ta:
    7,00 €
  3. Flat mop polyester/cotton 50x16cm with pockets, White
    Rasant mopp 50x16cm polüester/puuvill taskutega, valge
    11,09 € / tk
    KM-ta:
    9,09 €
  4. Wet-system flat mop polyester/cotton 40x14cm, white
    Speedy mopp 40x14cm polüester/puuvill narmastega, valge
    8,56 € / tk
    KM-ta:
    7,02 €
  5. Wet-system mop polyester/cotton 50x16cm, white
    Speedy mopp 50x16cm polüester/puuvill narmastega, valge
    11,38 € / tk
    KM-ta:
    9,33 €
  6. Nöörmopp avatud 350g  (hoidja 3380P,S,K)
    Nöörmopp avatud 350g (hoidja 3380P,S,K)
    4,59 € / tk
    KM-ta:
    3,76 €
  7. Nöörmopp seotud 350g värvikoodidega (hoidja 3380P,S,K)
    Nöörmopp seotud 350g värvikoodidega (hoidja 3380P,S,K)
    5,54 € / tk
    KM-ta:
    4,54 €
  8. Bit and Bendy microfiber mop head 60cm white (for 3439 )
    Mööblimopp 60cm mikrokiud, valge(tootele:3439)
    17,35 € / tk
    KM-ta:
    14,22 €
  9. Nöörmopp puuvillane 280g (vars V295918, 3465)
    Nöörmopp puuvillane 280g (vars V295918, 3465)
    3,78 € / tk
    KM-ta:
    3,10 €
  10. Nöörmopp Sontara, viskoos 280g   (vars 3465)
    Nöörmopp Sontara, viskoos 280g (vars 3465)
    3,93 € / tk
    KM-ta:
    3,22 €
  11. Damp 43 mop, 60cm mix microfibre
    Haakuvmopp mikrokiud 60cm mix niiskemopp sinine/valge
    13,29 € / tk
    KM-ta:
    10,89 €
  12. Vikan mikrokiud mööblimopp 550mm, hall (tootele 3008)
    Vikan mikrokiud mööblimopp 550mm, hall (tootele 3008)
    12,20 € / tk
    KM-ta:
    10,00 €
  13. Mop frame Lifetime thin 40cm aluminium
    Haakuvmopi alus 40cm õhuke alumiinium
    11,41 € / tk
    KM-ta:
    9,35 €
  14. Mop frame Lifetime thin 60cm aluminium
    Haakuvmopi alus 60cm õhuke alumiinium
    17,70 € / tk
    KM-ta:
    14,51 €
  15. Vikan haakuvmopi alus 28cm lukustatav
    Vikan Superior haakuvmopi alus 28cm lukustatav
    12,49 € / tk
    KM-ta:
    10,24 €
  16. Vikan haakuvmopi alus 40cm lukustatav
    Vikan Superior haakuvmopi alus 40cm lukustatav
    18,61 € / tk
    KM-ta:
    15,25 €
  17. Vikan mööblimopialus 50cm mopile (kood 1623),  81cm
    Vikan mööblimopialus 50cm mopile (kood 1623), 81cm
    22,90 € / tk
    KM-ta:
    18,77 €
  18. Micro mop light weave grey 40cm, velcro
    Mikrokiud haakuvmopp 40cm sile, hall
    10,07 € / tk
    KM-ta:
    8,25 €
  19. Micro mop light weave grey 60cm, velcro
    Mikrokiud haakuvmopp 60cm sile, hall
    12,37 € / tk
    KM-ta:
    10,14 €
  20. Speedy mopp 40x14cm mikrokiud sinine
    Speedy mopp 40x14cm mikrokiud sinine
    12,27 € / tk
    KM-ta:
    10,06 €
  21. Rasant mopp 40x13 cm mikrokiud taskutega, sinine
    Rasant mopp 40x14cm mikrokiud taskutega, sinine
    12,74 € / tk
    KM-ta:
    10,44 €
  22. Rasant-mopi alus Blik 40x11cm hall/roheline
    Rasant-mopi alus Blik 40x11cm hall/roheline
    23,75 € / tk
    KM-ta:
    19,47 €
  23. Micro mop thin 40cm blue/grey
    Mikrokiud haakuvmopp õhuke 40cm träpsuline, sinine/hall
    8,32 € / tk
    KM-ta:
    6,82 €
  24. Micro velcromop thin 60cm blue/grey
    Mikrokiud haakuvmopp õhuke 60cm träpsuline, sinine/hall
    9,91 € / tk
    KM-ta:
    8,12 €
  25. Damp 43 mop, 40cm mix microfibre
    Haakuvmopp mikrokiud 40cm mix niiskemopp sinine/valge
    10,52 € / tk
    KM-ta:
    8,62 €
  26. Bit duster frame 60cm plastic, green
    Mööblimopi raam 60cm plastik, roheline
    25,01 € / tk
    KM-ta:
    20,50 €
  27. Rasant mopp 50x16 cm mikrokiud  taskutega, sinine
    Rasant mopp 50x16 cm mikrokiud taskutega, sinine
    17,75 € / tk
    KM-ta:
    14,55 €
  28. SWEP Duo mop frame 35cm
    SWEP Duo mopialus 35cm
    35,37 € / tk
    KM-ta:
    28,99 €
  29. SWEP Duo mop frame 50cm
    SWEP Duo mopialus 50cm
    46,01 € / tk
    KM-ta:
    37,71 €
  30. SWEP Duo mop frame 75cm Closing sale
    SWEP Duo mopialus 75cm A:SW171334 v SW171335
    50,54 € / tk
    KM-ta:
    41,43 €
  31. SWEP Duo MicroTech 35cm mop repl:SW169373
    SWEP Duo MicroTech 35cm mopp narmaga a:SW169373
    31,77 € / tk
    KM-ta:
    26,04 €
  32. SWEP Classic Safety mop 50cm-safetyfloor
    SWEP Single Safety 50cm karedatele põrandatele
    30,26 € / tk
    KM-ta:
    24,80 €
  33. Vikan haakuvmopi alus 60cm lukustatav
    Vikan Superior haakuvmopi alus 60cm lukustatav
    22,95 € / tk
    KM-ta:
    18,81 €
  34. Wet micro/pol/cotton mop 40cm with pockets
    Rasant mopp 40x13cm mikro/pol/puuv narmastega,taskutega
    10,44 € / tk
    KM-ta:
    8,56 €
  35. SWEP Classic Polishmop 50cm
    SWEP Single vahatusmopp 50cm
    30,49 € / tk
    KM-ta:
    24,99 €
  36. Vileda ClickSpeed mopialus 40cm
    Vileda ClickSpeed mopialus 40cm
    38,55 € / tk
    KM-ta:
    31,60 €
  37. Vileda ClickSpeed mopp mikrokiud 44x20cm
    Vileda ClickSpeed mopp mikrokiud 44x20cm
    9,67 € / tk
    KM-ta:
    7,93 €
  38. Tri wet blue microfibre
    Trilogy mopp mikrokiud sinine 40cm
    16,01 € / tk
    KM-ta:
    13,12 €
  39. Wet-System Tris  flat mop 40x14cm micro/polyester/cotton
    Speedy mopp 40x14cm mikro/polüester/puuvill narmastega
    10,76 € / tk
    KM-ta:
    8,82 €
  40. Nöörmopi hoidja PUNANE plastmass (mopile 3400,3410)
    Nöörmopi hoidja PUNANE plastmass (mopile 3400,3410)
    4,51 € / tk
    KM-ta:
    3,70 €
  41. Nöörmopi hoidja SININE plastmass (mopile 3400,3410)
    Nöörmopi hoidja SININE plastmass (mopile 3400,3410)
    4,51 € / tk
    KM-ta:
    3,70 €
  42. Nöörmopi hoidja KOLLANE plastmass (mopile 3400,3410)
    Nöörmopi hoidja KOLLANE plastmass (mopile 3400,3410)
    4,51 € / tk
    KM-ta:
    3,70 €
  43. Handframe Clean Glass 30cm grey
    Clean Glass käsimopialus 30cm plastik hall
    14,23 € / tk
    KM-ta:
    11,66 €
  44. Swep Squeegeemop 50cm NEW grey microfibre
    SWEP mopp põrandakuivatajale 50cm hall mikrokiud
    27,39 € / tk
    KM-ta:
    22,45 €
  45. Micro velcromop light 40cm, soft, green/grey
    Mikrokiud haakuvmopp 40cm pehme, hallide narmastega
    10,36 € / tk
    KM-ta:
    8,49 €
  46. Micro velcromop light  60cm, soft, green/grey
    Mikrokiud haakuvmopp 60cm pehme, hallide narmastega
    13,91 € / tk
    KM-ta:
    11,40 €
  47. Unger velcro pad holder 24cm for threaded handle
    Unger haakuvmopi alus 24 cm keermega varrele
    38,70 € / tk
    KM-ta:
    31,72 €
  48. Haakuvmopi alus Activa Flexi 60cm
    Haakuvmopi alus Activa Flexi 60cm
    20,91 € / tk
    KM-ta:
    17,14 €
  49. Activa White Micro Mop with scrub effect 75cm
    ActivaWhite mikrokiud haakuvmopp hõõruv efekt 75cm
    14,85 € / tk
    KM-ta:
    12,17 €
  50. Activa Just Once disposable mop 60cm/ 100pcs set
    Activa Just Once 60cm 1x haakuvmopp/100tk pakis
    14,32 € / pakk
    KM-ta:
    11,74 €
  51. Activa Just Once disposable mop 40cm/ 100pcs set
    Activa Just Once 40cm 1x haakuvmopp/100tk pakis
    11,08 € / pakk
    KM-ta:
    9,08 €
  52. Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 25-28cm
    Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 25-28cm
    12,33 € / tk
    KM-ta:
    10,11 €
  53. Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 40cm
    Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 40cm
    14,32 € / tk
    KM-ta:
    11,74 €
  54. Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 60cm
    Vikan DampDry 31 mikrokiud haakuvmopp kuiv/niiske 60cm
    17,69 € / tk
    KM-ta:
    14,50 €
  55. Vikan Wet Scrub Mop, 40 cm, Grey
    Vikan Scrub haakuvmopp karedatele pindadele 40cm, hall
    14,49 € / tk
    KM-ta:
    11,88 €
  56. Clean Glass komplekt käsimopialus +5 klaasimoppi
    Clean Glass komplekt käsimopialus +5 klaasimoppi
    51,30 € / tk
    KM-ta:
    42,05 €
  57. Clean Glass komplekt mopialused, 1+2 mopid, teleskoopvars
    Clean Glass komplekt mopialused, 1+2 mopid, teleskoopvars
    66,42 € / tk
    KM-ta:
    54,44 €
  58. Swep MultiDuster Maxi  frame   67cm
    SWEP mööblimopialus painduv MultiDuster Maxi 67cm
    35,55 € / tk
    KM-ta:
    29,14 €
  59. Activa Safety Mop 60cm for  rough floors
    Activa Safety haakuvmopp karedatele pindadele 60cm
    12,27 € / tk
    KM-ta:
    10,06 €
  60. Duo MicroCombi 75cm mop
    SWEP Duo Microcombi 75cm mopp
    48,06 € / tk
    KM-ta:
    39,39 €
  61. Unger Stingray Easy-click jätkuvars 1,24m
    Unger Stingray Easy-click jätkuvars 1,24m
    118,21 € / tk
    KM-ta:
    96,89 €
  62. Unger Stingray Easy-click jätkuvars 0,63m
    Unger Stingray Easy-click jätkuvars 0,63m
    101,10 € / tk
    KM-ta:
    82,87 €
  63. Mop frame Velcro Quick snap 90cm
    Haakuvmopi alus Velcro Quick 90cm
    23,05 € / tk
    KM-ta:
    18,89 €
  64. ActivaWhite mikrokiud haakuvmopp hõõruv efekt 90cm
    ActivaWhite mikrokiud haakuvmopp hõõruv efekt 90cm
    16,15 € / tk
    KM-ta:
    13,24 €
  65. Vikan haakuvmopi alus 90cm lukustatav
    Vikan haakuvmopi alus 90cm lukustatav
    33,44 € / tk
    KM-ta:
    27,41 €
  66. Stripe õhuke mikrokiud haakuvmopp 60cm kuiv/niiske
    Stripe õhuke mikrokiud haakuvmopp 60cm kuiv/niiske
    4,38 € / tk
    KM-ta:
    3,59 €
  67. Haakuvmopi alus 40cm BIO PRO + reservuaariga vars 155cm
    Haakuvmopi alus 40cm BIO PRO + reservuaariga vars 155cm
    141,91 € / tk
    KM-ta:
    116,32 €
  68. Narmastega haakuvmopp MAX 60cm mikrokiud hall/valge
    Narmastega haakuvmopp MAX 60cm mikrokiud hall/valge
    6,69 € / tk
    KM-ta:
    5,48 €
  69. Vikan ErgoClean haakuvmopp klaasile (25-28cm alus), hall
    Vikan ErgoClean haakuvmopp klaasile (25-28cm alus), hall
    10,80 € / tk
    KM-ta:
    8,85 €
  70. Vikan Easy Shine klaasipuhastuskomplekt
    Vikan EasyShine klaasipuhastuskomplekt
    129,47 € / tk
    KM-ta:
    106,12 €
  71. Clean Class windowmop 32cm grey
    Clean Glass mikrokiud haakuvmopp 32cm klaasile, hall
    10,24 € / tk
    KM-ta:
    8,39 €
  72. Unger mikrokiud haakuvmopp klaasile 24cm, roheline
    Unger mikrokiud haakuvmopp klaasile 28cm, roheline
    11,37 € / tk
    KM-ta:
    9,32 €
  73. Unger Stingray mopp Deep Clean
    Unger Stingray mopp Deep Clean
    23,55 € / tk
    KM-ta:
    19,30 €
  74. Wet micro/pol/cotton mop 50x16cm  with pockets, looped ends
    Rasant mopp 50x16cm mikro/pol/puuv narmastega,taskutega
    11,25 € / tk
    KM-ta:
    9,22 €
  75. Vikan Wet Scrub Mop, 60 cm, Grey
    Vikan Scrub haakuvmopp karedatele pindadele 60cm, hall
    18,01 € / tk
    KM-ta:
    14,76 €
  76. Unger mikrokiud haakuvmopp 20cm plüüs, roheline
    Unger mikrokiud haakuvmopp 28cm plüüs, roheline A:SW173423
    13,27 € / tk
    KM-ta:
    10,88 €
  77. Mop frame Lifetime thin 28cm aluminium
    Haakuvmopi alus 28cm õhuke alumiinium
    7,89 € / tk
    KM-ta:
    6,47 €
  78. SWEP Duo klaasi ja interjöörimopp 35cm hall
    SWEP Duo klaasi ja interjöörimopp 35cm hall
    29,55 € / tk
    KM-ta:
    24,22 €
  79. SWEP Single MicroTech mopp 75cm A:SW169377
    SWEP Single MicroTech mopp 75cm A:SW169377
    35,55 € / tk
    KM-ta:
    29,14 €
  80. Haakuvmopp mikrokiud 60cm mix niiskemopp (värvikoodid)A:1641
    Haakuvmopp mikrokiud 60cm mix niiskemopp (värvikoodid)A:1641
    13,29 € / tk
    KM-ta:
    10,89 €
  81. Vileda ClickSpeed  Breazy päevamopp/rätik 44x20cm sinine
    Vileda ClickSpeed Breazy päevamopp/rätik 44x20cm sinine
    0,51 € / tk
    KM-ta:
    0,42 €
  82. SWEP Duo 35cm seina- ja interjööri  mopp, sinine UUS
    SWEP Duo 35cm mööbli- ja tasapindade mopp, sinine
    30,76 € / tk
    KM-ta:
    25,21 €
  83. Narmastega haakuvmopp MAX 40cm mikrokiud hall/valge
    Narmastega haakuvmopp MAX 40cm mikrokiud hall/valge
    5,38 € / tk
    KM-ta:
    4,41 €
  84. Vikan Wet Scrub Mop pocket, 40 cm, Grey
    Vikan Scrub mopp taskutega 40cm, hall a:3256
    17,69 € / tk
    KM-ta:
    14,50 €
  85. Activa Damp mikrokiud haakuvmopp, 40 cm
    Activa Damp mikrokiud haakuvmopp 40 cm sinine/hall
    5,09 € / tk
    KM-ta:
    4,17 €
  86. Activa Damp mikrokiud haakuvmopp, 60 cm
    Activa Damp mikrokiud haakuvmopp 60 cm sinine/hall
    6,21 € / tk
    KM-ta:
    5,09 €
  87. SWEP Duo käsimopp-kinnas Safety/mikrokiud sinine
    SWEP Duo käsimopp-kinnas Safety/mikrokiud sinine
    19,19 € / tk
    KM-ta:
    15,73 €
  88. SWEP Duo r-MicroTech 75 cm mop
    SWEP Duo r-MicroTech 75 cm mopp narmaga
    41,32 € / tk
    KM-ta:
    33,87 €
  89. SWEP Duo r-MicroTech 35 cm mopp narmaga
    SWEP Duo r-MicroTech 35 cm mopp narmaga
    29,83 € / tk
    KM-ta:
    24,45 €
  90. SWEP Duo r-MicroTech 50 cm mopp narmaga
    SWEP Duo r-MicroTech 50 cm mopp narmaga
    33,28 € / tk
    KM-ta:
    27,28 €
  91. Unger Stingray QuikPad adapter +25 ühekordset moppi
    Unger Stingray QuikPad adapter +25 ühekordset moppi
    50,13 € / tk
    KM-ta:
    41,09 €
  92. Plastic frame wet system light grey/green
    Speedy-mopi alus 40cm /hall/roheline
    32,13 € / tk
    KM-ta:
    26,34 €
  93. Uni System mopframe 40cm Lampo
    Uni system mopialus 40cm, Lampo kinnitus
    41,92 € / tk
    KM-ta:
    34,36 €
  94. Uni system mop microfiber 40cm, blue
    Uni system mopp mikrokiud, sinine 40cm
    10,98 € / tk
    KM-ta:
    9,00 €
  95. Uni system mop micro/polyester 40cm, red
    Uni system mopp mikro/polüester 40cm, punane
    14,58 € / tk
    KM-ta:
    11,95 €
  96. Interjöörimopp kaheharuline Buffy käepidemega Lampo a:635020
    Interjöörimopp kaheharuline Buffy käepidemega Lampo a:635020
    14,74 € / tk
    KM-ta:
    12,08 €
  97. Pockety system plastic frame with Lampo jack, 40cm
    Pockety mopialus 40cm Lampo, plastik
    26,30 € / tk
    KM-ta:
    21,56 €
  98. Speedy-mopi alus 50cm hall/roheline
    Speedy-mopi alus 50cm hall/roheline
    40,21 € / tk
    KM-ta:
    32,96 €
  99. SWEP Duo r-SafetyPlus Pro 50 cm
    SWEP Duo r-SafetyPlus Pro 50cm mopp karedatele põrandatele
    36,38 € / tk
    KM-ta:
    29,82 €
  100. ActivaWhite mikrokiud haakuvmopp hõõruv efekt 120cm
    ActivaWhite mikrokiud haakuvmopp hõõruv efekt 120cm
    17,49 € / tk
    KM-ta:
    14,34 €
  101. Rasant mopp 40cm Microsafe karedatele pindadele
    Rasant mopp 40cm Microsafe karedatele pindadele
    13,15 € / tk
    KM-ta:
    10,78 €
  102. Nöörmopp mkrokiust, 215g, sini/valge
    Nöörmopp mkrokiust, 215g, sini/valge
    8,67 € / tk
    KM-ta:
    7,11 €
  103. SWEP Duo r-MicroCombi Pro 50 cm mopp mikrofiiber
    SWEP Duo r-MicroCombi Pro 50 cm mopp mikrokiud
    39,93 € / tk
    KM-ta:
    32,73 €
  104. SWEP Duo r-MicroPlus Pro 50 cm mop microfiber
    SWEP Duo r-MicroPlus Pro 50 cm mopp mikrokiud
    36,38 € / tk
    KM-ta:
    29,82 €
  105. SWEP Duo HygienePlus Pro 50 cm microfibre
    SWEP Duo HygienePlus Pro 50 cm mop mikrofiiber
    36,78 € / tk
    KM-ta:
    30,15 €
  106. Unger klaasipesusüsteem Stingray Kit 330 OS
    Unger klaasipesusüsteem Stingray Kit 330 OS
    446,31 € / tk
    KM-ta:
    365,83 €
  107. Käsimopp kaheharuline käepidemega, värvivalik
    Käsimopp kaheharuline käepidemega, värvivalik
    7,43 € / tk
    KM-ta:
    6,09 €
  108. Swep r-duo mop frame 65cm
    SWEP r-Duo mopialus 65cm
    51,89 € / tk
    KM-ta:
    42,53 €
  109. SWEP Duo r-MicroTech Pro 65 cm mopp narmastega
    SWEP Duo r-MicroTech Pro 65 cm mopp narmastega
    48,80 € / tk
    KM-ta:
    40,00 €
  110. Vikan haakuvmopp klaasile 40cm alusele, hall
    Vikan haakuvmopp klaasile 40cm alusele, hall
    14,65 € / tk
    KM-ta:
    12,01 €
  111. SWEP Duo r-MicroCombi Pro 65 cm mopp mikrofiiber
    SWEP Duo r-MicroCombi Pro 65 cm mopp mikrokiud
    43,04 € / tk
    KM-ta:
    35,28 €
  112. SWEP MultiDuster Maxi r-MicroPlus Pro
    SWEP MultiDuster mööblimopp Maxi r-Micro Plus Pro 50cm
    28,69 € / tk
    KM-ta:
    23,52 €
  113. Activa Light mikrokiud haakuvmopp 90cm
    Activa Light mikrokiud haakuvmopp 90cm
    16,78 € / tk
    KM-ta:
    13,75 €
  114. Swep r-MicroOne Premium Duo ühekordne mopp 50 cm valge/sin
    Swep r-MicroOne Premium Duo ühekordne mopp 50 cm valge/sin
    1,59 € / tk
    KM-ta:
    1,30 €
  115. SWEP Single r-MicroTech Pro mop 50 cm
    SWEP Single r-MicroTech Pro mopp 50 cm
    35,55 € / tk
    KM-ta:
    29,14 €
  116. Haakuvmopi alus 40 cm McLean-Prof. lukustatav, alumiinium
    Haakuvmopi alus 40 cm McLean-Prof. lukustatav, alumiinium
    12,18 € / tk
    KM-ta:
    9,98 €
  117. Haakuvmopi alus 60 cm McLean-Prof. lukustatav, alumiinium
    Haakuvmopi alus 60 cm McLean-Prof. lukustatav, alumiinium
    13,52 € / tk
    KM-ta:
    11,08 €
  118. Rasant mopp 40cm Ultrasafe väga karedatele pindadele
    Rasant mopp 40cm Ultrasafe väga karedatele pindadele
    13,79 € / tk
    KM-ta:
    11,30 €
  119. Vileda Express Pro r-MicroLite Max 30cm haakuvmopp
    Vileda Express Pro r-MicroLite Max 30cm haakuvmopp
    7,97 € / tk
    KM-ta:
    6,53 €
  120. Vileda Express Pro r-MicroLite Max 40cm haakuvmopp
    Vileda Express Pro r-MicroLite Max 40cm haakuvmopp
    9,77 € / tk
    KM-ta:
    8,01 €
  121. Vileda Express Pro r-MicroLite Max 60cm haakuvmopp
    Vileda Express Pro r-MicroLite Max 60cm haakuvmopp
    13,04 € / tk
    KM-ta:
    10,69 €
  122. SWEP Duo r-SafetyPlus Pro 35cm mopp karedatele pindadele
    SWEP Duo r-SafetyPlus Pro 35cm mopp karedatele pindadele
    30,50 € / tk
    KM-ta:
    25,00 €

22. november 2023