Palun vali soovinimekiri

Põrand puhtaks lihtsalt ja kiirelt

Põrand puhtaks

Põrand puhtaks lihtsalt ja kiirelt

Ilus ja puhas keskkond toob meie ellu korda, tekitab rahuliku ja positiivse enesetunde ning keskkond on tervislik. Koristamine on igapäevane töö, mis aga suurema osa inimeste jaoks on äärmiselt tüütu tegevus. Kui koristada nutikalt, võib see olla ka lihtne ja nauditav protsess.

Sageli on eelarvamus, et koristamiseks läheb vaja palju erinevaid tarvikuid. Tänapäeval saada olevad mitmed multifunktsionaalsed vahendid muudavad koristamise oluliselt lihtsamaks ja vähendavad vajaliku varustuse hulka. Üheks suurepäraseks vahendiks on Soomest pärit innovatiivne Sappax põrandakuivataja-pühkija, millega saab põrand puhtaks ja kuivaks kiirelt ning mugavalt. Sappax põrandakuivataja-pühkija on hea alternatiiv tolmuimejale. Suvel tekib palju lahtist mustust nagu liiv ja tolm, mida on sageli vaja kokku pühkida. Selle asemel, et iga päev võtta kapist välja suur tolmuimeja, on mugavam ja ajasäästlikum kuivataja-pühkijaga kiirelt põrand puhtaks teha.

Sappax põrandakuivataja-pühkija on kvaliteetne ja vastupidav

Sappax on Soome pereettevõte, mis on juba üle 20 aasta arendanud ja tootnud professionaalseid puhastustarvikuid. Sappaxi tooted on valmistatud kvaliteetsest toorainest, vastavad kõrgetele hügieeninõuetele ja peavad vastu ka väga suurele koormusele. Tänu mitmekülgsusele ja suurepärasele kvaliteedile on Sappaxi tooted põhiliseks koristustarvikuks näiteks haiglates, spordisaalides, koolides, kauplustes ja hotellides, aga ka kvaliteeti hindavatele kodukasutajatele.

Sappax on unikaalne ja innovatiivne

  • Mitmekülgne – pühi, kuivata, pese ja vahata
  • Kasutajasõbralik – ergonoomiline disain ja reguleeritav vars
  • Hügieeniline
    • Puuduvad mustust koguvad augud ja takjaribad
    • Varre saab puhastamiseks osadeks võtta ja vajadusel desinfitseerida
    • Kuivataja on valmistatud antibakteriaalsest termoplastikust, mis on pesumasinas 95°C pestav
  • Vastupidav - tänu kahele poole, erinevate nurkade all kaarduvatele teradele on kuivataja-pühkija eluiga poole pikem võrreldes analoogsete toodetega

Multifunktsionaalse Sappax kuivataja-pühkijaga saavad lisaks põrandale puhtaks ka teised pinnad

Kui tavaliselt on vaja erinevate pindade jaoks erinevaid koristustarvikuid, siis Sappaxi kuivataja-pühkijaga saad lisaks põrandale puhastatud ka näiteks laed ja seinad ning raskesti ligipääsetavad kohad. Sappax mahub kitsastesse kohtadesse, kuhu millegi muuga ligi ei pääse. Teravama nurga all olev kuivataja tera võimaldab kuivatamist/pühkimist isegi väga madalate pindade alt. Veel on Sappax suurepärane asendus mööblimopile, sest tänu varrele kinnitatavale nurgaliigendile saad kapi otsast tolmu mugavalt kätte. Põrandaliistude pealt on tavaliselt keeruline tolmu pühkida, kuid Sappaxiga on see äärmiselt lihtne.

Lisaks kerge mustuse puhastamisele on Sappax ka sügisel ja talvel ideaalseks abimeheks. Sügisel on kuivataja-pühkijaga väga mugav terrassilt lehti kokku koguda. Võrreldes harjaga, on see tõhusam ja kiirem, kuna lehed ei jää kuivataja-pühkija külge kinni. Talvel on kuivataja-pühkija hea alternatiiv lumelabidale kergema lumekihi eemaldamiseks, kuna terrassilt lund lükates võib lumelabidas puitu kahjustada, aga kuivataja-pühkijaga seda ohtu ei ole.

Sappax mopisüsteem Sappax mopisüsteem Sappax mopisüsteem Sappax mopisüsteem

Küsi lisainfot:

Taavi Keerma
Taavi Keerma
Valdkonna müügijuht
Tauno Abel
Tauno Abel
Valdkonna müügijuht
Katrin Miller
Katrin Miller
Valdkonna müügijuht
Erle Kõnd
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)
Kristina Märss
Võtmekliendi müügijuht (Tartu esindus)
Marilyn Kaer
Marilyn Kaer
Ärimüügijuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht
Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
(Prügikäitlussüsteemid)
Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht
(Puhastusained, hügieeni- ja
pesumajatooted)
Pille Kasari
Pille Kasari
Tootespetsialist
(Puhastusained ja koristustarvikud)

 

6. mai 2022