Palun vali soovinimekiri

Miele Professional nõudepesumasina eelised

Miele Professional nõudepesumasin

Miele Professional nõudepesumasina eelised

Kaasaegse suurköögi lahutamatu osa on professionaalne nõudepesumasin. Kuigi nõusid saab väga hästi ka käsitsi pesta, siis nõudepesumasin aitab toime tulla suurte nõudevirnadega kiirelt ja efektiivselt. Sama oluline kui ajasääst on ka hügieenitase, mida nõudepesumasinaga nõusid pestes kordades paremini oma restoranis või toitlustusasutuses tagad. Lisaks on käsitsi nõude pesemine väga suur „veeröövel“. Nimelt kulub käsitsi nõusid pestes 5 korda rohkem vett kui efektiivse nõudepesumasinaga.

Nõudepesumasinaid on palju erinevaid ja selleks, et teha kõige parem valik, tuleb enne põhjalikult läbi mõelda enda vajadused: kui tihti ja kui palju nõusid on vaja pesta? Järgnevalt saad teada, milline vahe on professionaalsel ja koduseks kasutamiseks mõeldud nõudepesumasinal ning millised eelised on Miele Professional nõudepesumasinatel.

Professionaalsed nõudepesumasinad on töökindlamad ja kiiremad

Professionaalsed nõudepesumasinad on disainitud pidades silmas erinevate teenusepakkujate nõudeid. Peamised erinevused professionaalsete ja kodumasinate vahel on vastupidavus ja kiirus. Kodumasinad on valmistatud lähtuvalt kodukasutaja vajadustest ega ole mõeldud intensiivseks kasutamiseks. Kui kasutada kodust nõudepesumasinat iga päev suurel koormusel, siis võib see kiirelt katki minna.

Professionaalsed nõudepesumasinad on võimelised pesema suure koguse nõusid kiirema ajaga kui kodumasinad, sest neid saab ühendada tööstusvooluga, mis muudab programmid kiiremaks. Tänu sellele on alati puhtad nõud olemas ja valmis uuesti kasutamiseks.

Miele Professional nõudepesumasinad on kvaliteetsed ja efektiivsed

Miele Professional nõudepesumasinad on välja töötatud teenusepakkujatele ja teistele professionaalsetele kasutajatele, kus seadmete vastupidavus ja töökindlus on äriliste eesmärkide saavutamise alus. Töökindla masinaga saad keskenduda oma ärile ega pea muretsema, et töö jääks masina rikete tõttu seisma. Miele Professional nõudepesumasinad on välja töötatud Miele inseneride poolt Saksamaal või teistes Euroopa riikides ja iga detail on põhjalikult testitud, et saavutada parim tulemus.

Miele Professional nõudepesumasina eelised:

  • Lühikesed programmid – Miele Professional nõudepesumasinatel on valikus väga kiired pesuprogrammid, mis aitavad säästa väärtuslikku tööaega.
  • Mugav kasutada – vali ja käivita kõiki programme nupuvajutusega.
  • Pese nõusid endale sobival ajal – Miele Professional nõudepesumasinatega saad pesuprogrammi seadistada kuni 24h ette. Nii saad ajastada nõude pesemise sobivale ajale.
  • Kohanda pesuprogramm vastavalt enda vajadustele – programmi valides saad muuta vee temperatuuri, kogust ning programmi kestvust.
  • Saavuta maksimaalne efektiivsus – nõudepesumasina ülemist korvi saad reguleerida erinevatesse asenditesse, sh viltuselt. Nii saad pesuruumi alati maksimaalselt ära kasutada ja pesta korraga rohkem nõusid.
  • Kõrged hügieenistandardid – värske veega loputussüsteemid vahetavad vett peale igat loputusfaasi. Nii saavutatakse alati laitmatult puhtad nõud ja kõrged hügieenistandardid.

Küsi lisa:

Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht

Tutvu Miele Professional nõudepesumasinatega lähemalt:

 

22. veebruar 2022