Palun vali soovinimekiri

Tõhus nõudepesuvahend, mis säästab Sinu aega ja raha!

nõudepesuvahend

Tõhus nõudepesuvahend, mis säästab Sinu aega ja raha!

Kas teadsid, et nõude pesemine nõudepesumasinas on säästlikum kui käsitsi pesemine? Suuremal perekondlikul õhtusöögil kasutatud nõude pesemiseks võib kuluda käsitsi nõusid pestes lausa 100l vett, samal ajal kui uue põlvkonna nõudepesumasin vajab sama koguse nõude pesemiseks vaid 10l vett. Säästlikuks nõudepesuks on nippe veelgi. Soovitame nõudepesumasinas alati eelistada pulbrilist nõudepesuvahendit nõudepesutablettide asemel, sest nii on Sinu nõud säravalt puhtad, aga Sina säästad raha ja hoiad keskkonda!

Pulber nõudepesuvahendil on mitmeid eeliseid vedela pesuaine ees:

  • Pulberaines on pesuaine ehk aktiivaine sisaldus kordades suurem. Kui pulberaines on aktiivainet 95%, siis vedelast pesuainest moodustab vesi 75% ja pesuaine vaid 25%.
  • Väiksem kulu materjalile – pulberainet kulub oluliselt vähem
  • Keskkonnasõbralik – pulbri pakendamiseks kulub vähem taarat ja erinevaid pakkematerjale. Vähem pakendeid = vähem jäätmeid = keskkonnasõbralikkus!

Ensüümidega tugevdatud nõudepesuvahend

Ensüümid on väikesed graanulid, mis lisatakse nõudepesuvahendi ja nõudepesupulbri sisse. Ensüümid aitavad bioloogiliselt lagundada süsivesikuid ja valke ning ensüümiga pesuaine kaitseb keraamilisi nõusid ja hoiab ära keraamika glasuuri kahjustused. Pesuainesse lisatud valgendaja eemaldab kohvist, teest, puuviljadest jms tingitud nõudele tekkinud värvimuutused.

Kui kasutad oma vee karedusele sobivat ainet õiges koguses, võid olla kindel, et säästad raha ja kasutad pesuaineid kõige optimaalsemalt. Säravad nõud ei ole aga ainult õige keemia teene. Masinnõudepesus on olulised lisaks õigele ainele ka doseerimine, pesu aeg, temperatuur ja masina mehaaniline töö. Oluline on hoida puhtad masinas olevad filtrid ja veekanalid, et mehaanika toetaks nõudepesu kõige tõhusamalt.

Ensüümiga Rekal Maskindisk nõudepesuvahend sobib erinevast materjalist nõude leotamiseks ja pesemiseks. Doseeri pulber käsitsi oma nõudepesumasinasse ja naudi säravaimat pesutulemust!

Rekal Maskindisk nõudepesuvahend on:

  • Efektiivne ja kergesti lahustuv
  • Õrn nõude vastu
  • Korrosioonikaitse takistab emaili ja kaunistuste kahjustamist
  • Sisaldab ensüüme ja valgendajat
  • Pakend on lastekindlalt suletud
  • Tootel on Rootsi Looduskaitse Seltsi keskkonnamärgis ”Hea keskkonnavalik”

Doseerimisjuhend:

  1. Eemalda suuremad toidujäägid ja loputa tugevalt määrdunud nõud külma või leige veega
  2. Täida masin vastavalt tootja antud juhistele ja lisa pesupulber (mõõda korgiga nõudepesu pulbrit järgmiselt – 1 kork 19 grammi. Kui oled nõudepesumasinasse lisanud ka soola, siis piisab ühest korgitäiest!

Rekal on Rootsi perefirma, kes üle kolmekümne aasta on arendanud ja tootnud ökoloogilist köögikeemiat ehk nõudepesuvahendeid ja desinfitseerivaid aineid. Rekal nõudepesuvahendid on keskkonnasõbralikud ja ökomärgisega ning muudavad nõud säravpuhtaks!

Loe ka Rootsi päritolu Rekal puhastusainete kohta SIIN

  1. Rekal Maskindisk 1,9 kg
    Rekal Maskindisk ensüümidega 1,9kg pulber masinnõudepesuaine
    16,35 € / tk
    KM-ta:
    13,40 €

12. aprill 2021