Palun vali soovinimekiri

Professionaalse pesumasina eelised ja kasud

Miele professionaalne pesumasin

Professionaalse pesumasina eelised ja kasud

Koristustekstiilid toovad masinasse palju liiva, mustust, ebemeid, tolmu ja karvu. Väga sageli kasutatakse puhastustekstiilide, moppide ja mikrokiudlappide pesemiseks tavalisi kodukasutuseks loodud pesumasinaid. Järgnevalt saad teada, miks tasub valida tavalise pesumasina asemel hoopis professionaalne pesumasin. 

Kodused pesumasinad on loodud, et pesta 1-2 pesutsüklit päevas ja mõeldud peamiselt rõivaste ja kodutekstiilide pesemiseks. Koristuslapid ja mopid määrduvad oluliselt rohkem, nende külge koguneb erinevatelt pindadelt nii liiva, tolmu ning mustuse tase ei ole võrreldav kodutekstiilide mustusega. Kui kodukasutuseks loodud pesumasinasse satub palju mustust, ummistub kodumasina tühjenduspump, mis seejärel kuumeneb üle ja läheb katki. Kuna ka kodused koristuslapid ja mopid vajavad põhjalikku pesu, on profi pesumasin igati sobiv ka kodusesse majapidamisse.

Jääkvee äravool on ummistuste kindel

Profimasinate üks olulisi erinevusi on jääkvee äravoolu lahendus. Tühjendusklapiga pesumasinate puhul lastakse klapi avamisel jääkvesi otse kanalisatsiooni. Nii ei ole masinal ka ummistuse ohtu. 

Profi pesumasin on töökindel

Professionaalseks kasutamiseks loodud pesumasinad on valmistatud oluliselt kvaliteetsematest materjalidest ja mõeldud töötama 8-10h päevas. Kodumasinad on valmistatud kodukasutaja vajadustest lähtuvalt ja arvestatud on 1-2 pesutsükliga päevas. Suuremal töökoormusel, mis ei ole masina ehitusega kooskõlas, on samuti suur mõju masina eluea pikkusele ja vastupidavusele. Osa kasutajaid püüab masinat säästa nii, et peseb korraga vähem moppe ja koristuslappe, kuid sellisel juhul raiskab ta väärtuslikku tööaega.

Profi pesumasin on kiirem, tõhusam ja säästab mikrokiudu

Professionaalseks kasutamiseks loodud Miele pesumasinate tööprogrammid on välja töötatud nii, et need arvestaksid kasutaja vajadusi ja töö eripära. Teenusepakkuja või koristusettevõtte masin peab olema töökindel ja kiire. Miele professionaalse pesumasinaga pesed ühes tunnis 50 moppi!

Profimasinal on järgmised eelised:

  • Lühemad programmid ehk profi pesumasin peseb tõhusalt ka lühema ajaga. Nii ongi profipesumasinate programmid 1 tunni pikkused, kodumasina pesuprogrammid kestavad keskmiselt 2-3 tundi.
  • Parem pesutulemus ehk Miele Professional pesumasin on tõhusam ja mopist eemaldatakse mustus paremini ja kiiremini.
  • Säästavad materjale ehk profimasin on mikrokiule ohutu tänu Honeycomb trumlile, mille augud on väiksemad ja tekstiili kiud ei mahu nendest läbi. Tekstiili eluiga on pikem!

Puhtad mopid ja koristuslapid on puhtuse ja hügieeni tagamiseks üliolulised. Selleks, et vältida pindade ristsaastamist ja tõkestada viiruste levik, peab mopid ja mikrokiudlapid peale iga kasutust puhtaks pesema pesumasinas. Parima tulemuse saavutad professionaalse pesumasinaga. 

Miele Professional brändi kohta loe SIIN 

Küsi lisa:

Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht

Vaata Miele professionaalseid pesumasinaid

14. aprill 2021