Palun vali soovinimekiri

Maailma kõige tugevam prügikott on nüüd valmistatud 50% ulatuses taaskasutatud plastikust

Longopac prügikott

Maailma kõige tugevam prügikott on nüüd valmistatud 50% ulatuses taaskasutatud plastikust

Rootsist pärit uudsete jäätmekäitluslahenduste looja ja tootja Paxxo näitab, et jätkusuutlikke ja keskkonnasõbralikke lahendusi on võimalik välja töötada ka kõige ekstreemsemates keskkondades. Võrreldes tavapäraste prügikottide kasutamisega, vähendab Longopac jäätmekäitlussüsteemi kasutuselevõtt CO2-emissiooni 80%!

Uudse lähenemisega Longopac jäätmekäitlussüsteem sobib kasutamiseks kõikides sektorites ja tööstusharudes. Maailma kõige tugevamat prügikotikile valmistatakse 1980. aastatel välja töötatud tehnoloogiale tuginedes. Käesoleval suvel üllatas Longopac’i tootja Paxxo uue tootearendusega ja asendas pool prügikotikile valmistamiseks kasutatud toormaterjalist taaskasutatud plastikuga, säilitades prügikoti uskumatu tugevuse.

„Paxxo tooteuuendusega näitame ka teistele tootmisettevõtetele, et taaskasutatud plastikust saab valmistada tugevaid ja vastupidavaid tooteid, kuid samas tagades toodete keskkonnasõbralikkuse. Erinevus tavalise prügikoti ja Longopac’i vahel on tohutu,“ ütles Paxxo tegevjuht Henrik Péters.

Rootsi Lundi ülikooli uuring näitab, et Longopac jäätmekäitlussüsteemi heitkogused on väiksemad kui bioplastist valmistatud prügikottidel. Longopac’i süsteem vähendab materjalikulu, sest jäätmete pakendamiseks kasutatakse ainult nii palju plastikut kui jäätmete pakendamiseks vaja on. Valmissuurusega prügikoti puhul visatakse ära ka suur hulk plastikut kui prügikott ei ole 100% jäätmeid täis. Võrreldes traditsioonilise prügikoti kasutamisega vähendab Longopac fossiilsete kütuste kasutamist ja CO2 heitkoguseid 80%. 2020. aastal säästsid Paxxo tooted materjali vähendamise ja säästva tootmise abil üle 3500 tonni plastikut ja 21 000 tonni süsihappegaasi.

Paxxo ambitsiooniks on olla jäätmekäitluse standardiks kontorites, haiglates, tööstustes ja majutussektoris. Kuna Longopac’i prügikotisüsteemid parandavad oluliselt töökeskkonda ja töökoha hügieeni, siis on need muutunud populaarseks professionaalsete kasutajate seas.

„Meile meeldib nimetada Longopac’i inimeste nähtamatuks parimaks sõbraks. Töö teiste inimeste tekitatud jäätmetega on sageli nõudlik ja tänamatu. Jäätmetega töötavate inimeste töötingimuste parandamine on meile Paxxos tugevaks motivaatoriks,“ ütles Henrik Péters.

Longopac uued, veelgi keskkonnasõbralikumad prügikotid:

  1. Prügikott Longopac Maxi Standard 110m läbipaistev
    Prügikott Longopac Maxi Standard 110m läbipaistev
    86,30 € / pakk
    KM-ta:
    70,74 €
  2. Prügikott Longopac Mini Standard must 60m
    Prügikott Longopac Mini Standard must 60m
    26,03 € / pakk
    KM-ta:
    21,34 €
  3. Prügikott Longopac Mini Lean must 75m
    Prügikott Longopac Mini Lean must 75m
    29,52 € / pakk
    KM-ta:
    24,20 €
  4. Prügikott Longopac Maxi Ultra Lean, perf. läbipaistev 160
    Prügikott Longopac Maxi Ultra Lean, perf. läbipaistev 160
    94,05 € / pakk
    KM-ta:
    77,09 €

Küsi lisa:

Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht

9. august 2021