Palun vali soovinimekiri

Puhastusimport on Rohetiigri asutajaliige

Puhastusimport on Rohetiigri asutajaliige

Puhastusimport on Rohetiigri asutajaliige

Rohetiigri eesmärk on ühendada Eesti ettevõtted, et muuta majandust keskkonnasäästlikumaks ja kestlikkumaks. Meie eesmärk Puhastusimpordis on kaardistada kinnisvarahoolduse valdkonna erinevate tegevuste mõju keskkonnale; mõista, milline tegevus on keskkonda koormav ning suunata sektori ettevõtteid tegema teadlikke ja loodust hoidvaid valikuid.

Mihkel Tammo on Rohetiigri ühe eestvedajana kindel, et üha rohkem jõutakse juba ka konkreetsete tegudeni: “Olles ühe ettevõtte kaudu juba rohepööret teinud võin kinnitada, et üksinda saad sa küll oma ettevõtte sees muudatused ära teha, kuid selle mõju on siiski väike. Rohetiiger ongi kokku tulnud selleks, et ettevõtetele pakkuda platvormi, et ühiselt koos majanduses tervikuna rohepööre teha. Ja mitmed pilootprogrammi ettevõtted on juba konkreetsete sammudeni jõudnud ning ühiskondlik pööre on käima lükatud.”

„Nii nagu maailmas laiemalt, hoolime ka meie nii inimestena kui ka ettevõttena keskkonnast. Näeme oma töös igapäevaselt, kuidas kinnisvarahoolduse sektor mõjutab loodust ja kui palju meie esindatavad kaubamärgid panustavad loodussõbralike toodete ja lahenduste arendusse. Liitusime Rohetiigri asutajaliikmetega, et seista keskkonnasõbralikuma maailmavaate eest ja harida Eesti inimesi ja ettevõtteid, kuidas pakkuda oma teenuseid nii, et need ei koormaks meie elukeskkonda.“ lausus Puhastusimpordi juht Martin Lill.

Kinnisvarahoolduse valdkonna suunanäitaja

Puhastusimport on kinnisvarahoolduse valdkonna keskkonnasõbralike lahenduste suunanäitaja ja informatsiooni jagaja. Kaubamärgid, kellele maaletoojaks oleme, panustavad oma tootearenduses ja tootmises keskkonnasäästu ja järgivad jätkusuutliku majanduse põhimõtteid. Meil on hea meel tuua teaduslikult tõestatud rohepraktikad Eesti ettevõteteni järgmistes valdkondades:

  • Keskkonnasõbralikud puhastusained, töövahendid ja hügieenilahendused
  • Jäätmekäitlus ja jäätmete liigiti kogumise uudsed ja keskkonnasõbralikud lahendused
  • Keskkonnategureid arvestav kommunaaltehnika

 Roheline lähenemine Puhastusimpordis

Ettevõttesiseselt oleme esmaseks eesmärgiks seadnud keskkonnaalase teadlikkuse tõstmise oma inimeste seas ning näidata eeskuju oma tegevusega. Selle nimel oleme oma ettevõttes teinud järgmised keskkonnasõbralikud valikud:

  • Tekkinud jäätmed kogume ja anname ära liigiti
  • Vähendasime paberi kasutust klienditeeninduses
  • Pakume müügisaalis jooke korduvkasutatavatest kohvitopsidest
  • Soovitame oma töötajatel ka kodus jäätmeid sorteerida, selleks tagame igale töötajale kodus kasutamiseks biojäätmete prügikasti ja komposteeritavad prügikotid.

Korduvkasutatavad kohvitopsid; Jäätmete kogumine liigiti Longopac   

Rohetiigril on 18 asutajaliiget ja 6 liiget: 

Wolfscape, Arcwood, Cronimet Nordic, Swedbank, LHV, Puhastusimport, A Le Coq, Agrone, Bolt, Thermory, Vestman Energia, Tere, Kaamos, Alexela, Ragn-Sells, Estonian Business School, Scandium Kinnisvara, Ülemiste City, Tallinna Sadam, DeltaE Inseneribüroo, Sorainen, Fotografiska, R-Kiosk ja Nordic Spedition.

Loe Rohetiigri kohta edasi SIIN

Küsi lisa: 

Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht

2. veebruar 2021