Palun vali soovinimekiri

Vikan veebiseminar "Kuivpuhastus: kas toiduohutuses ja -hügieenis on vesi sõber või vaenlane?"

Vikan veebiseminar kuivpuhastus toiduainetetööstuses

Vikan veebiseminar "Kuivpuhastus: kas toiduohutuses ja -hügieenis on vesi sõber või vaenlane?"

Kutsume Sind osalema veebiseminaril "Kuivpuhastus: kas toiduohutuses ja -hügieenis on vesi sõber või vaenlane" neljapäeval, 25. augustil kell 16-17

Koristamisel kipume vett pidama oma sõbraks, kuid kas see parandab alati toiduohutust? Toiduainetööstuses kasutatakse kuivpuhastust tavaliselt ainult nendes ettevõtetes, mis tegelevad kuiva või madala niiskusesisaldusega toiduainete ja koostisosade töötlemisega. Kuid kas teadsid, et kuivpuhastuse või vähese vee kasutamine puhastuses võib olla suurepärane võimalus mikroobilise ohu ohjamisel mistahes toiduainete töötlemisel. Veebiseminaril vaatleme mikroobse toiduohutuse ja kvaliteediga seotud väljakutseid ning lahendusi hügieeni saavutamiseks.

  • Põhjus: Miks on vee kasutuse kontrollimine toiduainete käitluses oluline toiduohutuse ja -kvaliteedi säilitamisel?
  • Väljakutsed: Kuidas leida tasakaal rahaliselt ja keskkondlikult säästliku vee kasutamise ja hügieeni vahel?
  • Lahendused: Jagame näpunäiteid, taktikaid ja tööriistu, et säilitada mikroobne toiduohutus kuiva ja kontrollitud vee kasutamise kaudu?


Veebiseminar toimub 25. augustil kell 16.00–17.00.

Ettekande teevad:

  • Debra Smith, Vikan globaalne hügieenispetsialist
  • Karl Thorson, globaalne toiduohutuse ja -hügieeni juht

Esitlused on inglise keeles.

Debra Smith on Vikani globaalne hügieenispetsialist, kel on üle 35-aastane toiduohutuse koolituste kogemus. Taustalt on Debra mikrobioloog ning ta on kirglik toiduohutuse ja -hügieeni huviline.

Karl Thorson juhib General Mills tehaste hügieenivaldkonda. Tal on 26-aastane kogemus nii praktilistes tehase hügieeni puudutavates küsimustes kui suure pildi nägemises korporatiivselt. Karl on hinnatud ja mitmete rahvusvaheliste auhindadega tunnustatud spetsialist Minnesotast Ameerika Ühendriikidest.  

Peale ettekannet vastavad Debra ja Karl küsimustele. Kasuta kindlasti head võimalust!


Registreeru SIIN: https://attendee.gotowebinar.com/register/4334282956394419468?source=exp

Peale registreerumist saad oma e-posti aadressile registreerimiskinnituse. Soovitan kindlasti eelnevalt testida ühendust veebiseminari keskkonnaga, et Sinu osalemine saaks toimuda tõrgeteta (testimise link on kinnituskirjas).

Kas seminari aeg ei sobi? Registreeru lihtsalt osalemiseks ja Teile saadetakse paar päeva pärast otseüritust järelvaatamise lingi.

 

Pille Kasari
Tootespetsialist
22. august 2022