Palun vali soovinimekiri

Vikan veebiseminar "Hügieenilise disaini vastavuse saavutamine – mida peaks teadma iga toidukäitlemisega seotud ettevõte?"

Vikan veebiseminar hgieenilise-disaini-vastavuse-saavutamine

Vikan veebiseminar "Hügieenilise disaini vastavuse saavutamine – mida peaks teadma iga toidukäitlemisega seotud ettevõte?"

Kutsume Sind osalema Vikani TASUTA veebiseminaril "Hügieenilise disaini vastavuse saavutamine – mida peaks teadma iga toidukäitlemisega seotud ettevõte?" kolmapäeval, 28. veebruaril kell 16.00.

Hügieeniline disain on ülemaailmsetes toiduohutusstandardites, sealhulgas BRCGS ja FSSC2000, muutunud üha olulisemaks ning aina enam tekib toiduainetööstustel küsimusi, mida nad peaksid selle kohta teadma ja kuidas nad peaksid tagama nõuetele vastavuse.

Sellel veebiseminaril:

  • Antakse ülevaate hügieenilise disaini põhimõtetest ja sellest, millised on praegu kehtivad ülemaailmsed toiduohutusstandardi nõuded Euroopa Liidus ja USA-s.   
  • Vaadatakse lühikest tööstuspõhist kogemuslugu hügieenilise disainiga seotud väljakutsetest ja nende ületamisest.
  • Räägitakse lähemalt, millist tuge pakuvad Euroopa Hügieenilise Tehnika Disaini Grupp (EHEDG), 3-A SSI ja muud organisatsioonid - koolitused, juhendid, testimised, sertifikaadid jms.


Veebiseminar toimub 28. veebruaril kell 16.00-17.00. 

Ettekande teevad: 

  • Deb Smith, Vikan globaalne hügieenispetsialist
  • James Hartley, Mondelez Internationali globaalne sanitaardirektor
  • Patrick Wouters, EHEDG asepresident
  • Tim Rugh, 3A-SSI tegevdirektor

Esitlused on inglise keeles.


Registreeru SIIN: https://go.vikan.com/webinars/achieving-hygienic-design-compliance/oupi224 

Peale registreerumist saad oma e-posti aadressile registreerimiskinnituse. 

PS! Kinnitusmeilis ei ole seminari toimumise kellaaeg Eesti aja järgi. Seminar algab kell 16.00!

Kas seminari aeg ei sobi? Registreeru lihtsalt osalemiseks ja saadame Sulle paar päeva pärast otseüritust järelvaatamise lingi.

 

Pille Kasari
Tootespetsialist
23. veebruar 2024