Palun vali soovinimekiri

Vidzeme haigla: Excentr põrandahooldusmasin on meie “sajandi ost”

Excentr põrandahooldusmasin

Vidzeme haigla: Excentr põrandahooldusmasin on meie “sajandi ost”

Vidzeme haigla on Vidzeme piirkonna suurim haigla väljaspool Riiat, kus töötab üle 700 inimese. Vidzeme haigla asub Kirde-Lätis ja omab juba üle 100 aasta pikkust ajalugu. Tänasel päeval pakub haigla kvaliteetseid, uuenduslikke ja taskukohaseid meditsiiniteenuseid nii Vidzeme piirkonna elanikele kui ka kõigile teistele lätlastele. Vidzeme haigla tegevuse peamine eesmärk on, et inimene oleks terve!

“2021. aastal jätkas Vidzeme haigla aktiivselt ja visalt oma missiooni täitmist – olla Vidzeme turvaliseim tugi inimeste tervisele. Lisaks oleme oma arengus lähtunud ettevõtte väärtustest – rahulolev patsient, kvalifitseeritud töötajad ja turvaline keskkond,” Vidzeme haigla puhastusosakonna juhataja Aija Bille-Leščova.

Kuidas avastasite Excentr põrandahooldusmasina?

Mõistes haigla vajadusi ja seda, kui oluline on praegusel hetkel mitte ainult visuaalne väljanägemine, vaid ka bakteriaalne keskkond, jõudsime järeldusele, et me ei ole seni midagi paremaks muutnud. Seetõttu hakkasime huvi tundma erinevate masinate vastu, mis hõlbustaksid töötaja tööd, vähendaksid ajakulu ja parandaksid puhastuskvaliteeti.

Suhtlesime Profiksi esindajatega ja meid kutsuti lahkelt tutvuma erinevate võimalustega. Excentr masin jäi meile teiste lahenduste seast silma eelkõige oma lihtsuse, kasutusmugavuse ja madala mürataseme poolest, sest meie jaoks on oluline, et me ei häiriks oma patsientide rahu ega raviprotsessi. Me ostsime Excentr põrandahooldusmasina 2021. aastal ja oleme seda kasutanud iga kuu kokku umbes üks kuni kaks nädalat.   

Excentr mazgājamā mašīna

Millised tegurid olid teie jaoks Excentr põrandahooldusmasina puhul olulised?

Enne Excentr masinat puhastasime põrandaid erinevate tugevatoimeliste kemikaalide, harjade ja abrasiivsete käsnadega, kuid haiglakeskkonnas on väga oluline kasutada kemikaale nii vähe kui võimalik. Kuna Excentr masinaga saame põrandad hooldatud puhta veega, oleme keskkonnasõbralikud mitte ainult haigla territooriumil, vaid ka ümbritseva keskkonna suhtes.

Teine oluline tegur on see, et tänu Excentr põrandahooldusmasinale saab üks inimene teha ära nelja inimese töö. Meie haiglas on kahte tüüpi põrandakatteid – plaadid ja linoleum. Kuna Excentr masina padjad on lihtsasti vahetatavad, on isegi erinevaid põrandakatteid lihtne hooldada. Excentr põrandahooldusmasinat on äärmiselt lihtne ja mugav kasutada ning see ei vaja eriväljaõpet ega suurt pingutust. Excentr on ergonoomiliselt mugav, lihtsasti arusaadav ja kohandatav vastavalt töötaja pikkusele.

Excentr mašīna

Excentr mašīna

Kas soovitad Excentr põrandahooldusmasinat ka teistele?

Soovitaksin seda masinat kõigile, kes tegutsevad puhastusvaldkonnas ja ka teistele haiglatele. See on olnud kindlasti meie “sajandi ost” ja üks väärtuslikuim masin haigla puhastusosakonnas.

Küsi lisainfot Excentr põrandahooldusmasinate kohta ja telli demo:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

25. oktoober 2022