Palun vali soovinimekiri

Puhastusimpordis käis külas TV3 saade Nurgakivi!

Nurgakivi testib lihvmasinaid

Puhastusimpordis käis külas TV3 saade Nurgakivi!

Nurgakivi käis uurimas, millise põrandahooldusmasinaga on kõige kergem põrandat lihvida, pesta või poleerida ning kas varuma peab ohtralt jõudu või saab mõne masina käsitlemisega hakkama ka algaja töötegija.

Ekstsentrilise ülekandega pesemis- ja lihvimismasinad töötavad uudsel tööpõhimõttel ja masinad teevad kiireid ekstsentrilisi pöörlemisi. Ekstsentrilise põrandahooldusmasinaga saab hakkama igaüks, sest masin ei „hüppa käest“, seda on kerge ja ergonoomiline kasutada ning põrandasse ei teki sügavaid lihvimisjälgi. Excentr põrandahooldusmasinad on kordades kiiremad kui tavalised lihvimismasinad.

Kui tavaliselt nõuab puhastusmasinaga töötamine füüsilist jõudu ja pingutust ja masinat on üsna raske juhtida, siis Excentr masina balansseeritus ja reguleeritav käepide muudavad masina kasutamise ergonoomiliseks ja käepäraseks. Töötegija õlad, käsivarred, randmed ja selg saavad väiksema koormuse ning töö saab tehtud selga säästvalt.

Kui kinnisvarakorrashoiu töötaja omab vähest kogemust ja pole varem põrandahooldusmasinaga kokku puutunud, siis on ekstsentriline masin ideaalne töövahend. Excentr masina kasutamine ei vaja eriväljaõpet ja jõudu ning seetõttu sobib masin ka naistele kasutamiseks.

Oma silm on kuningas! Vaata saatest, kuidas Nurgakivis ekstsentrilist lihvmasinat kasutati!

Tuleme Sinu objektile ja proovime koos, kuidas Excentr põrandahooldusmasinaga töötegemine käib.

Telli demo!

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

Vaata tooteid:

25. oktoober 2021