Palun vali soovinimekiri

Läti Ameerika silmakeskus: „Excentriga on imed võimalikud“

Excentr

Läti Ameerika silmakeskus: „Excentriga on imed võimalikud“

Klientide positiivne tagasiside pakub meil suurt rõõmu ja julgustab meid olema veelgi paremad. Sel korral jagab oma kogemust Excentr põrandahooldusmasinaga töötamisest Läti Ameerika silmakeskuse majapidamis- ja infrastruktuuri juht Karina Virzina .

Palun rääkige lähemalt Läti Ameerika silmakeskusest

Läti Ameerika silmakeskus (LAAC) on esimene erasilmakliinik Balti riikides, mis on loodud ainulaadse USA mudeli järgi. Läti Ameerika silmakeskuse asutas 1993. aastal California professor John Joseph McDermott ning selle silmakeskuse töörežiim lähtub USA-s välja töötatud patsiendihoolduse põhimõtetel ja tehnoloogiatel. Läti Ameerika silmakeskusest on välja kujunenud stabiilne ja laialt tuntud kõrgetasemeline raviasutus, mis pakub oma teenuseid nii Läti elanikele kui ka teistest riikidest pärit patsientidele.

Kuidas käib Läti Ameerika silmakeskuses põrandate igapäevane puhastus?

Igapäevaseks koristuseks kasutame sisseostetavat teenust. Puhastamine toimub ettevalmistatud moppidega, mida peseme kohapeal. Kuna meie keskust külastavad nägemispuudega kliendid, on väga oluline, et põrandad oleksid peale puhastamist kuivad. Mida rohkem aega edasi läks, seda enam mõistsime, et kuigi põrandate puhastamiseks kasutati häid moppe, käib meie silmakeskuses tihe liikumine ja põrandate puhastamiseks on vaja täiendavaid mehaanilisi vahendeid.

Kuidas te jõudsite Excentr põrandahooldusmasinani?

Pean tunnistama, et saime Excentrist teada peaaegu juhuslikult. Olime Profiksis Kiehl puhastusainete esitlusel ja hakkasime rääkima põrandahooldusmasinatest. Kirjeldasime, mida soovime puhastada, millised põrandakatted meil on ja leppisime kokku puhastusmasinate demo meie silmakeskuse ruumides. Profiksi esindajad tõid testimiseks kaks masinat, millest üks oli mõeldud igapäevaseks ja teine intensiivsemaks puhastamiseks.

Kuidas te puhastusmasinat valisite?

Meie ruumide spetsiifika on üsna kirju – on nii koridore kui ka väikseid ruume ja trepikodasid. Seetõttu otsisime igapäevaseks koristamiseks väikest ja kompaktset masinat, et oleks mugav töötada ja pääseksime ka lauaaluseid lihtsasti puhastama. Valisime välja Wirbel Rolly NRG 11 põrandapesumasina, mille suurimaks eeliseks oli, et see kogub vett nii edasi kui ka tagasi liikudes. Niiskuse kogumiseks ei ole vaja teha keerulisi liigutusi. Lisaks üllatas meid väga Excentr põrandahooldusmasin – vahe enne ja pärast puhastamist oli selgelt näha. See oli just nagu reklaamides ja näis uskumatuna, kuid nüüd nägime ise, et Excentriga on imed võimalikud.

Te olete juba mitu kuud Excentr põrandahooldusmasinat kasutanud. Milline on teie senine kogemus?

Meie entusiasm ei ole sugugi vähenenud ja oleme siiani väga elevil. Meil on hea meel, et valisime juhtmega Excentr masina, sest pärast tööle asumist ja tulemuste nägemist on raske lõpetada. Selline tunne on, et tahaks ainult jätkata. Mõnikord satume hoogu ja töötame planeeritud 2h asemel hoopis 4h. Nüüdseks oleme Excentr masinat kasutanud enamikes ruumides ja oleme tulemuste üle väga õnnelikud.

Millal te põrandaid puhastate?

Kuna mõlemad masinad on piisavalt vaiksed, saame neid kasutada ka siis, kui meil on külastajad. Need ei sega kedagi. Loomulikult järgime ikka ohutusreegleid ja kasutame juhtmega Excentr põrandahooldusmasinat ainult ruumides, kus ei ole külastajaid. Meil on selles osas range kord. Kuna Excentr masinal puudub veekogumise funktsioon, siis oleme leidnud võimaluse, kuidas kombineerida mõlemat masinat. Tavaliselt töötab korraga kaks inimest. Üks puhastab põrandaid Excentr põrandahooldusmasinaga ja teine kogub põrandalt musta vett, kasutades Wirbel Rolly põrandapesumasinat. Nii saame alati töö kiiresti tehtud.

Millised on teie arvates Excentr põrandahooldusmasina peamised eelised?

Ma olen varem kasutanud ühe kettaga masinat. Kui neid omavahel võrrelda, siis Excentr masinaga on palju lihtsam manööverdada ning töötamiseks ei ole vaja erilisi oskusi. Igaüks saab sellega hakkama. Lisaks on Excentr masina tööpõhimõte ainulaadne – masina ekstsentriline liikumine tagab suurepärased tulemused. Kui võrrelda ühekettalist masinat Excentriga, siis üheks positiivseks omaduseks Excentri puhul on veel ka ristkülikukujuline padi. Tänu sellele on nurkade puhastamine palju lihtsam. Ühekettaliste masinate puhul pidin nurgad ise käsitsi puhtaks tegema.

Excentr Excentr

Milliseid patju te Excentr masinaga kasutate?

Peamiselt kasutame kõikide põrandate puhul roosasid patju. Lisaks oleme juurde ostnud ka valge/musta mikrokiudpadja üksikute põrandakatete jaoks.

Kas soovitaksite Excentr põrandahooldusmasinat ka teistele? Millistele ettevõtetele see masin teie arvates kõige paremini sobiks?

Meie kogemus Excentr põrandahooldusmasinaga on väga positiivne ja oleme selle avastuse üle õnnelikud. See on lihtne, igaüks saab seda kasutada ja tulemus on suurepärane. Seetõttu arvan, et seda saab kasutada erinevate ruumide puhastamiseks – nii koolides, kontorites, tootmisruumides kui ka supermarketites. Profiksi töötajad tulevad ja näitavad seda masinat ning saad ise järgi proovida, kui lihtne on sellega töötada.

Soovid Excentr põrandahooldusmasinat oma põrandal proovida? Telli demo ja pane Excentr masin proovile!

Kui soovid lisainfot, küsi julgelt nõu meie spetsialistidelt: 

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

30. oktoober 2023