Palun vali soovinimekiri

Ecolong Multi - stiilne ja keskkonnasõbralik vineerist sorteerimisjaam

sorteerimisjaam

Ecolong Multi - stiilne ja keskkonnasõbralik vineerist sorteerimisjaam

Kas teadsid, et igal aastal tekib ühe inimese kohta üle 300kg jäätmeid? See on väga suur kogus, kuid teadliku käitumisega saab igaüks anda oma panuse ökoloogilise jalajälje vähendamiseks. Prügi sorteerimine on hea võimalus teha üks heategu meie keskkonna jaoks. Paljudele materjalidele on võimalik anda uus elu, aga seda vaid juhul, kui neid eraldi kogutakse.

Kuigi prügi sorteerimine võib esmapilgul tunduda tülikas, on see õigete vahenditega tegelikult väga lihtne. Puhastusimpordi tootevalikust leiad nüüd keskkonnasõbraliku, jätkusuutliku ja stiilse vineerist Ecolong Multi sorteerimisjaama, mis sobib ideaalselt siseruumides jäätmete sorteerimiseks.

Ecolong Multi sorteerimisjaamad on saadaval ühe-, kahe- ja kolmeosalisena ning kahes erinevas värvitoonis ja kõrguses. Ecolong Multi muudab eriliseks spetsiaalne kahtepidi kasutatav kassetisüsteem, mis võimaldab kasutada nii tavalist prügikotti kui ka ainulaadset Longopac prügikotikilet. Vineerist sorteerimisjaam on elegantne ja vastupidav ning sobib suurepäraselt erinevatesse interjööridesse, näiteks kontoriruumis või köögis prügi sorteerimiseks.

Miks valida Ecolong Multi sorteerimisjaam?

  • Tänu uksele on prügikotti lihtne vahetada
  • Esipaneelil olevad piktogrammid tähistavad jäätmeliiki
  • Kvaliteetsed rattad lihtsustavad transportimist
  • Esirattad on varustatud piduritega
  • Valmistatud esmaklassilisest Baltikumi kasevineerist
  • Võimaldab kasutada nii tavalist prügikotti kui nutikamaks jäätmekäitluseks ka ainulaadset Longopac prügikotikilet

Ecolong Multi sorteerimisjaamad on valmistatud veekindlast Balti kasevineerist, millel on Forest Stewardship Council sertifikaat. Ressursside säästmiseks ei ole Ecolong Multi sorteerimisjaamadel kasutatud kruvisid, vaid konstruktsioon on täielikult tapp-ühendusega.

Vineer on üks keskkonnasõbralikumaid lahendusi turul, sest see on biolagunev ja taaskasutatav ehitusmaterjal. Lisaks selle asemel, et CO2 eraldada, vineer hoopis neelab seda. Vineerist valmistatud prügikastid on tugevad ja peavad kaua vastu.

Küsi lisainfot:

Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht

Tutvu Ecolong Multi lahendustega:

7. oktoober 2022