Palun vali soovinimekiri

Uus keskkonnasõbralik väliprügikast - Longopac Bin Inox Mini

Longopac väliprügikast

Uus keskkonnasõbralik väliprügikast - Longopac Bin Inox Mini

Väliprügikast on oluline element linnas, et säiliks ilus ja puhas keskkond. Kui prügikaste ei ole piisavalt või neid ei ole seal, kus selleks suur vajadus on, siis jõuab kahjuks sageli prügi loodusesse. See tekitab ohtu lindudele ja loomadele ning rikub ilusa ümbruskonna. Väliprügikast peab olema mugav nii kasutajale kui ka haldajale, samuti peaks see sobituma keskkonda.

Longopac Bin Inox Mini väliprügikast

Puhastusimpordi tootevalikusse on jõudnud uus keskkonnasõbralik välilahendus - Longopac Bin Inox Mini väliprügikast. See kaasaegse disainiga roostevabast terasest lahendus sobitub ideaalselt linnakeskkonda. Prügikast on lukustatav ning võimalik nelja poldiga maa külge ankurdada. Tegemist on äärmiselt lihtsalt ja mugavalt hallatava väliprügikastiga, mis muudab jäätmekäitluse senisest efektiivsemaks, hügieenilisemaks ja keskkonnasäästlikumaks.

Bin Inox Mini mõõdud:

  • Kõrgus – 892mm
  • Diameeter – 400mm
  • Ava – 250x160mm

Longopac Bin Inox Mini väliprügikasti korrosiooniklass on C4 Interior, seega sobib see prügikast kasutamiseks nii sise- kui ka välitingimustes sh hoonetes, kus võib tekkida kondensatsioon ja mõõduka soolatasemega õuealadel. Bin Inox Mini prügikast on mõeldud paigaldamiseks näiteks hoonete sissepääsude juurde, mänguväljakutele ja parkidesse, aga ka siseruumidesse, nagu näiteks kaubanduskeskustesse või hotelli fuajeesse. Sellesse prügikasti sobivad Longopac Mini prügikotikiled, mille valiku leiad siit.

Longopac Bin Inox väliprügikast Longopac jäätmekäitlus

Longopac – keskkonnasõbralik, hügieeniline ja tõhus jäätmekäitlus

Rootsi päritolu ettevõte Paxxo on tuntud oma ainulaadse „lõputu“ prügikotisüsteemi poolest, mis tagab alati 100%-lise koti täituvuse. Kui muidu vahetatakse väliprügikastis sageli prügikott ära ka sel juhul, kui see ei ole täielikult täis, siis Longopaciga saab prügikoti suurust reguleerida vastavalt jäätmete kogusele ja seega kulub prügikotikilet täpselt nii palju, kui jäätmete pakendamiseks vaja on. Tänu sellele kulutad vähem kilet, millega hoiad kokku kulutusi ja säästad loodust.

Longopaci jäätmekäitlussüsteemi kasutuselevõtt vähendab CO2-emissiooni 80% võrreldes tavaliste prügikottidega. Longopaci prügikotikiled on valmistatud 50% ulatuses taaskasutatud plastikust ning need on väga tugevad ja vastupidavad. Seega ei pea muretsema, et prügikott lekkima hakkaks. Longopaci tootevalikus on 3 erineva tugevusastmega kilesid. Kuna väliprügikastidesse visatakse erinevaid jäätmeid, mille hulgas võib olla ka teravaid ja raskeid esemeid, siis on soovitatav kasutada Strong prügikotikilet, mis on neist kõige tugevam.

Tänavatel olevatesse prügikastidesse visatakse erinevaid jäätmeid väga paljude inimeste poolt seega on siinkohal eriti oluline tagada hügieeniline prügikotivahetus. Longopaci süsteemiga käib prügikottide vahetamine väljastpoolt ja kokkupuude jäätmetega puudub täielikult.

Tänapäeva ühiskond on liikumas järjest rohelisema tuleviku poole ja Longopac on ideaalne lahendus andmaks oma panus keskkonna säästmisesse. Paxxo on välja töötanud ka kalkulaatori, mille abil saad kergelt arvutada, kui palju süsihappegaasi saaksid säästa, kui tavapäraste prügikottide asemel võtaksid kasutusele Longopac jäätmekäitlussüsteemi. Lisaks väljastab Paxxo sertifikaadi, millega saab tõendada ettevõtte keskkonnasõbralikkust

Vaata lähemalt:

  1. Longopac Bin Inox Mini väliprügikast
    Longopac Bin Inox Mini väliprügikast
    958,19 € / tk
    KM-ta:
    785,40 €

20. oktoober 2021