Palun vali soovinimekiri

Miks on kasulik pesumasin rentida?

Pesumasin

Miks on kasulik pesumasin rentida?

Professionaalne ja kvaliteetne pesumasin võib olla suur väljaminek, mis seab piirid väiksema eelarvega ettevõtetele. See aga ei tähenda, et hea pesumasin peaks olema kättesaamatu unistus. Kui ei ole võimalik teha suurt investeeringut või soovid enne ostmist proovida, kas see pesumasin vastab Sinu vajadustele, on Sul meie juurest võimalik endale soovitud pesumasin rentida.

Pesumasina rentimisel on masina omamise ees mitmeid eeliseid. Muutuvas maailmas võivad töötingimused ja töö keskkonnad kiirelt muutuda ja seetõttu on raske ennustada, milline masin on pikaajaliselt sobilikum. Renditud pesumasina saad mugavalt tagastada ega pea muretsema, et masin on vananenud ja tekitab lisakulusid.

Rendimasin aitab kulusid kontrolli all hoida

Pesumasina rentimise üheks suureks eeliseks on, et ettevõtja ei pea korraga suurt summat välja käima, vaid saab kvaliteetset masinat kasutada kuutasu eest. Rahavoogude jaotumine pikemale perioodile on kasulik ka seetõttu, et vaba raha saab kasutada teiste äritegevust arendavate tegevuste finantseerimiseks. Lisaks säästad pesumasinat rentides ka remondi- ja hoolduskuludelt.

Miele professionaalne pesumasin MopStar

Tööta alati parima ja töökindla masinaga

Renditud pesumasin on alati korras ega pea muretsema tööseisakute pärast. Rendileandja kanda jäävad masina loomulikust kulumisest tingitud rikked. Kui rendimasin on aastatega niivõrd vananenud, et seda ei ole enam mõistlik remontida, vahetame Sinu masina uuema mudeli vastu välja. Nii võid kindel olla, et saad alati töötada parima ja töökindla masinaga.

Miele Professional pesumasinad on kiired, efektiivsed ja säästlikud

Miele Professional sarja tooted on mõeldud teenusepakkujatele ja teistele professionaalsetele kasutajatele, kus seadmete vastupidavus ja töökindlus on äriliste eesmärkide saavutamise alus. Miele pesumasinaga võid kindel olla, et masin peab vastu ka kõige intensiivsematel tööaegadel.

Miele Professional pesumasinaid kirjeldavad kõige paremini märksõnad kvaliteet ja vastupidavus. Miele Professional pesumasinad ja pesukuivatid on välja töötatud Miele inseneride poolt ning komponendid toodetud Miele ekspertkeskustes Saksamaal või teistes Euroopa riikides. 

Miele Professional pesumasinatel on teiste masinate ees mitmeid eeliseid:

  • Pesumasinate pikk eluiga - testitud 30 000 töötundi
  • Vee ja energia väike kulu (28% väiksem elektrikulu)
  • Kiired ja usaldusväärsed tööprotsessid
  • Töökindel ja vastupidav tehnoloogia
  • Suurepärased pesutulemused
  • Lühikesed programmid

Loe lähemalt SIIT, miks on kasulik eelistada professionaalset pesumasinat. 

Küsi lisainfot:

Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht

Tutvu Miele Professional pesumasinatega lähemalt:


30. jaanuar 2024