Palun vali soovinimekiri

Miks kaitsta põrandat Kiehl põrandavahaga?

Kiehl põrandavaha

Miks kaitsta põrandat Kiehl põrandavahaga?

Suure käidavusega ruumide põrandad kaetakse sageli loodusliku linoleumi või PVC põrandakattega ning neile kantakse kaitsev põrandavaha. Kui põrandad on iga-aastaselt korralikult vahatatud, on neid igapäevaselt kerge hooldada ning põrandad püsivad kaua kaunid.

Vahakihte ei ole hea panna liiga palju. Näiteks kümmet kihti vaha on oluliselt keerulisem eemaldada kui nelja. Ilusa ja hooldatud tulemuse tagavad lisaks uutele vahakihtidele ka korralik vana vaha eemaldus ja muud eeltööd.

Kiehl Group on Saksamaa juhtiv keemiatööstus, kus juba üle saja aasta on välja töötatud lugematul hulgal puhastusaineid, põrandavahasid ja teisi põrandaid kaitsvaid aineid. Kiehl Group arendusmeeskond teeb tihedat koostööd klientidega, sest tagasiside ainete ja vahade toimivuse kohta aitab luua üha paremaid ja kindlamini töötavaid lahendusi. Kiehl’i pikaajaline kogemus ning testitud ja toimivad põrandavahad annavad kindluse, et vaha püsib ja kaitseb põrandaid.

Kuidas valida sobivaimat Kiehl'i vaha?

Kiehl põrandavahade valikujuhis


Kiehl põrandavahad

Kiehl Thermodur metalliseeritud läikiv ja matt vaha

Kiehl Thermodur metalliseeritud põrandavaha on väga heade katmisomadustega, kulumiskindel, suurepärase läikega ja kõrge kuivainesisaldusega vaha. Metalliseeritud vaha jätab põrandale libisemiskindla, mustust hülgava ning kergesti hooldatava kaitsekihi ning on vastupidav ka desinfitseerivatele ainetele. Metalliseeritud vaha sobib kõikidele vett taluvatele põrandakattematerjalidele (PVC, polüolefiin, linoleum, poorsed naturaalsed ja tehiskivid jt) ning on saadaval nii läikiva kui matina (Thermodur-Satina).

Klientide tagasisidele toetudes saame jagada kogemust, et Thermodur ja Thermodur-Satina vahasid on võrreldes teiste Eesti turul saada olevate vahadega väga lihtne ja mugav maha kanda. Tulemus jääb hea ka siis, kui töö teostaja on veel küllaltki vähese kogemusega. 

  1. * Kiehl Thermodur 5L läikiv  metalliseeritud vaha
    * Kiehl Thermodur 5L läikiv vaha
    61,76 € / tk
    KM-ta:
    50,62 €
  2. * Kiehl Thermodur-satina 5L  poolmatt metalliseeritud vaha
    * Kiehl Thermodur-satina 5L poolmatt vaha
    69,33 € / tk
    KM-ta:
    56,83 €

Kiehl põrandavahad

Kiehl Thermohospital põrandavaha

Kiehl Thermohospital põrandavaha on samuti metalliseeritud, kuid on eriti vastupidav desinfitseerivatele ainetele ja alkoholile ning sobib näiteks ruumidesse, kus kasutatakse käte desinfitseerimisaineid. Isegi, kui käte desoaine kahjustab veidi põranda vahakihti, siis Thermohospital põrandavahaga kaetud põrandale plekke ei jää. Nagu toote nimigi vihjab, sobib Thermohospital haiglatesse, hooldekodudesse, lasteaedadesse ja sanatooriumidesse.

Polüuretaan- või polüetüleen põrandakatete puhul tuleks enne kogu põranda katmist toote kinnitumist põrandakattematerjalile väiksel alal testida. Metalliseeritud vaha kantakse peale eelmise vahakihi eemaldamist lahjendamata kujul õhukese kihina põrandapinnale 2-3 vahakihina. Kindlasti tuleb vahakihtide vahel põrandal lasta kuivada 30 minutit.

  1. * Kiehl Thermohospital 5L läikiv, desinf.ainetele vastupidav
    * Kiehl Thermohospital 5L läikiv, desinf.ainetele vastupidav
    67,42 € / tk
    KM-ta:
    55,26 €

Kiehl põrandavahad

Thermodur-Diamant – kõrge kuivainesisaldusega akrüülvaha

Thermodur-Diamant on 3-dimensionaalse spetsiaalse polümeeride koostisega väga hästi kulumisele ja kriimustustele vastupidav põrandavaha, mis sobib eriti suure käidavusega kohtadesse. Tänu kõrgele sünteetiliste ainete sisaldusele ja innovaatiliste toorainematerjalide kasutamisele muutuvad ka väga vanad ja kulunud põrandakattematerjalid üksnes kahe vahakihiga mustust hülgavaks ning igapäevane koristus muutub oluliselt ökonoomsemaks. Uutel ja mitte väga poorsetel põrandakattematerjalidel saavutatakse sama efekt üksnes ühe vahakihiga. Tänu spetsiaalsele koostisele võib esimese vahakihi pinnale kanda pärast lühikest kuivamisaega. Thermodur-Diamant on väga vastupidav ka nii pindade kui ka käte desinfitseerimisainetele.

Thermodur-Diamanti põrandavaha eemaldatakse üksnes professionaalse vahaeemalduse teel ning vahaeemalduseks kasutatakse lahusteid sisaldavaid vahaeemaldusaineid. Vaha täielik kuivamisaeg pikeneb oluliselt 2 või enama vahakihi korral. Sellisel juhul tuleks 48 tunni jooksul kasutada koristusmeetodina üksnes kuiva pühkimist.

  1. *Kiehl Thermodur-diamant 5L kõrge kuivainesisaldusega vaha
    *Kiehl Thermodur-diamant 5L kõrge kuivainesisaldusega vaha
    92,23 € / tk
    KM-ta:
    75,60 €

Ceradur-eco mittemetalliseeritud iseläigestuv vaha

Ceradur-eco on väga heade katmisomadustega mittemetalliseeritud iseläigestuv põrandavaha, mis katab põrandakattematerjali sama tugeva ja elastse vahakihiga nagu metalliseeritud vaha. Jätab libisemiskindla, mustust hülgava ja kergesti hooldatava pinna.

  • Sertifitseeritud vastavalt standardile DIN 18032
  • Libisemiskindlus vahemikus 0,4 kuni 0,6 µ
  • Sobib samuti elektrit juhtivate elastsete põrandakatete katmiseks.
  • Vahakihi eemaldamiseks piisab suurpuhastusest. Ei ole vaja kasutada spetsiaalset vahaeemaldajat.
Kiehl Ceradur-eco põrandavaha sobib kasutamiseks veekindlatel, vahatavatel põrandakatetel nagu näiteks PVC, kumm, linoleum, poorsed looduslikud ja tehiskivid. Polüuretaan- või polüetüleenpõrandakatete puhul testida toote kinnitumist põrandakattematerjalile. Sobib ka tihendatud puit- või korkpõrandate kaitsmiseks. Ei sobi töötlemata puit- või korkpõrandatele.
  1. * Kiehl Ceradur-eco 5L mittemetalliseeritud vaha läikiv
    * Kiehl Ceradur-eco 5L mittemetalliseeritud vaha läikiv
    53,85 € / tk
    KM-ta:
    44,14 €

Vahatamiseks vajad mitmeid töövahendeid ja õigeid töövõtteid. Loomulikult leiad ka kõik vana vaha eemaldamiseks vajalikud ained, tarvikud ja masinad samuti Puhastusimpordist. Meie kogenud spetsialistid jagavad nõu ka siis kui tegemist on mõne eriti kulunud põrandaga või keerulisema objektiga.

  1. Sappax mikrokiud 55cm põrandarätik roosa
    Sappax mikrokiud 55cm põrandarätik roosa
    21,25 € / tk
    KM-ta:
    17,42 €
  2. Sappax mikro/polüester 55cm põrandarätik valge/veinipunane
    Sappax mikro/polüester 55cm põrandarätik valge/veinipunane
    21,25 € / tk
    KM-ta:
    17,42 €

Küsi julgelt nõu!

Taavi Keerma
Taavi Keerma
Valdkonna müügijuht
Tauno Abel
Tauno Abel
Valdkonna müügijuht
Katrin Miller
Katrin Miller
Valdkonna müügijuht
Erle Kõnd
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)
Kristina Märss
Võtmekliendi müügijuht (Tartu esindus)
Marilyn Kaer
Marilyn Kaer
Ärimüügijuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht
Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
(Prügikäitlussüsteemid)
Tõnis Ilves
Tõnis Ilves
Tootejuht
(Puhastusained, hügieeni- ja
pesumajatooted)
Pille Kasari
Pille Kasari
Tootespetsialist
(Puhastusained ja koristustarvikud)

23. mai 2022