Palun vali soovinimekiri

Laitmatult puhtad põrandad Hako kombineeritud põrandapesumasinaga!

Kombineeritud põrandapesumasin

Laitmatult puhtad põrandad Hako kombineeritud põrandapesumasinaga!

Põranda pesemine on aeganõudev ja väsitav töö, kuid õiged vahendid aitavad seda muuta kergemaks ja kiiremaks. Kui igapäevaselt on vaja hooldada suuri alasid nagu näiteks kaubanduskeskused, lennujaamad või tööstushooned, on kombineeritud põrandapesumasin asendamatu abiline.

Mopiga põrandaid pestes on oht, et osa mustust hõõrutakse põrandale uuesti laiali, kuid kombineeritud põrandapesumasinal on imujalg, mis suunab mustuse musta vee paaki ja nii on tagatud alati laitmatult puhtad põrandad. Lisaks paratamatult ei jõua inimene füüsiliselt küürida põrandaid sama tugevalt nagu masin ja tänu sellele aitab põrandapesumasin saavutada puhtamaid põrandaid kergema vaevaga. Kui tavaliselt peab peale põrandate pesemist ootama, et põrand ära kuivaks, siis kombineeritud põrandapesumasin jätab alati kuiva tulemuse.

Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster Hako-kombineeritud-põrandepesumasin-Scrubmaster-B3

Kuidas valida sobivat kombineeritud põrandapesumasinat?

Kombineeritud põrandapesumasinaid on palju erinevaid - nii pealistutavaid kui ka järelkõnnitavaid. Selleks, et valida kõige sobivam masin, tuleb kaardistada enda vajadused. Aspekte, millele tähelepanu pöörata, on mitmeid, näiteks akude tööaeg, põrandapesumasina töölaius, veepaakide mahutavus ning masina mõõdud ja liikuvus. Selleks, et valitud saaks õige masin, on oluline, et spetsialist vaataks objekti üle. Siinkohal on Sulle abiks Puhastusimpordi kogenud spetsialistid, kes kaardistavad Sinu vajadused ja aitavad leida parimat lahendust!

Hako põrandapesumasinaga saavutad alati suurepärased tulemused

Hako on puhastustehnika pioneer. Hako masinaga saad kindel olla, et töö kvaliteet on suurepärane ja ruumid on alati laitmatult puhtad. Oluline on mõelda ka töötegija tervisele ja heaolule ning just seetõttu tasub eelistada ergonoomilisi Hako masinaid!

Hako kombineeritud põrandapesumasinate eelised:

  • Tehniliselt läbimõeldud ja vastupidav  - Hako põrandapesumasin tagab töökindluse ja vähendab tööseisakute ohtu.
  • Kvaliteetne töötulemus – Hako masinaga on alati suurepärased tulemused tagatud.
  • Ergonoomiline disain – Hako põrandapesumasinad on disainitud selliselt, et nendega oleks mugav ja ergonoomiline töötada. Hako pealeistutavatele põrandapesumasinatele on seljasõbraliku disaini eest omistatud AGR sertifikaat.
  • Lihtne kasutada – kõik suuremad puhastusfunktsioonid on käivitatavad kõigest ühe nupuvajutusega.
  • Lihtne hooldada – kõik masinaosad, mida on vaja sageli hooldada ja jälgida, on lihtsasti kättesaadavad ja ära märgistatud. Lisaks ei ole põrandapesumasina hooldamiseks vaja kasutada tööriistu.

Milliseid puhastusaineid kombineeritud põrandapesumasinaga kasutada?

Suurepäraste puhastustulemuste saavutamiseks on abiks kvaliteetsed Kiehl puhastusained. Kombineeritud puhastusmasina puhul on oluline, et puhastusaine ei vahutaks, sest see rikub ära masina mootori. Kiehli ained, mis sobivad põrandapesumasinatesse, on tähistatud märgiga:

Kiehl puhastusaime kombineeritud põrandepesumasinale

Kui soovid siiski kasutada ainet, millel seda märki ei ole, siis lisa musta vee paaki vahuvältijat.

  1. * Kiehl Entschäumer 1L vahuvältija
    * Kiehl Entschäumer 1L vahuvältija
    14,81 € / tk
    KM-ta:
    12,14 €

Kiehl puhastusainete valikust leiad mitmeid erinevaid aineid erinevate pinnakatete puhastamiseks. Üheks suurepäraseks vahendiks igapäevasel puhastamisel on Kiehl Torvan, mis eemaldab isegi soolatriibud põrandalt. Tänu aktiivtoimeainete kombinatsioonile on Kiehl Torvan väga efektiivne ja kiire toimega universaalpuhastusaine.

  1. Kiehl Torvan Kontsentraat 1L üldpuhastusaine
    Kiehl Torvan Kontsentraat 1L üldpuhastusaine
    11,15 € / tk
    KM-ta:
    9,14 €

Broneeri demo ja tule vaata oma silmaga järele!

Küsi lisainfot:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

Vaata Hako kombineeritud põrandapesumasinaid lähemalt:


 

23. märts 2022