Palun vali soovinimekiri

„Hea teenindus on kuulav ja austav“, jagab Marilyn oma kogemusi

Hea teenindus

„Hea teenindus on kuulav ja austav“, jagab Marilyn oma kogemusi

Puhastusimport-Hea-teenindus-ärimüügispetsialist-Marilyn-KaerSaage palun tuttavaks, Puhastusimpordi ärimüügispetsialist Marilyn. Juba üle viie aasta Puhastusimpordi klientidele head nõu jaganud Marilyn jagab meiega oma teenindajaks kasvamise lugu ning räägib, mida ta oma töö juures üle kõige hindab.

Kuidas minust sai teenindaja?

Olen klienditeenindajana töötanud aastaid. Naudin oma tööd väga ning kuna mulle meeldib inimestega suhelda ja neile head teenindust pakkuda, saan tegeleda oma lemmiktegevustega kasvõi iga päev. Olen aastatega kogenud kuivõrd meeldiv on kohtuda lahedate inimestega nagu mõned mu kliendid lihtsalt on.

Mida pean kõige tähtsamaks klientide teenindamisel? Mis mulle teenindaja töös kõige rohkem meeldib?

Minu jaoks on oluline jätta endast kui teenindajast hea esmamulje, sest siis on kliendil meie juurde alati meeldiv tagasi tulla. Veel pean hea teeninduse juures tähtsaks, et näitame ise üles hoolivust ja austust iga kliendi vastu, olgu see klient kas optimist või pessimist.

Üks tähtsamaid omadusi teenindajana töötades on pühendumus. Töötades teenindajana püüan käituda klientidega nii nagu soovin ise, et minuga käitutakse kui olen kliendi rollis. Püüan seda meeles pidada isegi kui vahel on kiire või emotsioone rohkem.

Millised omadused teevad heast teenindajast suurepärase teenindaja?

Suurepärase teenindaja omadusteks pean kannatlikkust, tähelepanelikkust, toodete tundmist, positiivse tooni kasutamist ja kindlasti head veenmisoskust. Samuti on oluline, et teenindaja oleks koostöö- ja kohanemisvõimeline, kohusetundlik ja ka vastutustundlik, korrektne, usaldusväärne, väga hea stressitaluvusega ja oskaks säilitada enesekontrolli. Loomulikult oskab hea teenindaja suhelda ja vajadusel klienti ka lihtsalt kuulata. 

Kliente teenindades püüan ennetada kliendi soove ja hoida kliendiga kontaktis olles nii enda kui kliendi head enesetunnet. Mulle meeldib jääda loomulikuks ja usutavaks.

Kuidas hoiad ennast heas tujus ka rasketel aegadel?

Minu hea tuju aitavad üleval hoida minu lapsed ja kaks lemmikut koer Buter ja kass Mikk. Minu lapsed toovad mulle alati naeratuse suule.

 

18. märts 2022