Palun vali soovinimekiri

Excentr AIR-100 õhupuhasti vähendab viirustesse nakatumise riski!

Excentr AIR-100 õhupuhasti

Excentr AIR-100 õhupuhasti vähendab viirustesse nakatumise riski!

Kui töötaja haigestub viirushaigusesse ega saa oma tööülesandeid täita, siis kes teeb ära tegemata töö ja korvab saamata jäänud kasumi?

Kui klient ei julge nakatumise hirmus teenust pakkuvasse ettevõttesse tulla, siis kuidas jääb firma ellu?

Excentr AIR-100 õhupuhasti mitte ainult ei kogu baktereid ja viirusosakesi filtrisse, vaid lausa hävitab need ning ioniseerib väljutatava õhu!

Intelligentne imemasin saab ise aru, kui õhus on midagi liigset. Ja kui osakeste maht õhus muutub, kohandab õhupuhasti puhastusintensiivsust vastavalt osakeste kogusele. Excentr AIR-100 seadmel on sertifitseeritud lahendus, mis kasutab kõige kõrgema tasemelist puhastustehnoloogiat, sh filtreid HEPA 13 ja UVC-valgust.

Masinal on õhukvaliteedi andur ja õhukvaliteedi seisu kuvatakse pidevalt LED-ekraanil ning visualiseeritakse seadme värvilise LED-valgusribaga:

  • punane – intensiivne puhastusrežiim
  • kollane – keskmine koormus
  • roheline – väike koormus

Kuidas Excentr Air 100 töötab:

Excentr Air-100 kasutab osakeste mõõtmise seadet, mis suudab tuvastada väiksemaid kui 2,5 µm osakesi. Nende osakeste hulka kuuluvad ka näiteks aerosoolid.

HEPA 13 filter ja antibakteriaalne filter kõrvaldavad õhust 99,99% kõigist järelejäänud (viirusega) saastunud aerosoolidest, bakteritest, õietolmust, allergeenidest, tahketest osakestest ja paljudest muudest kahjulikest ainetest.

Väljutatav õhk saab negatiivselt laetud ioonide laengu (20 miljonit/cm³). Negatiivselt laetud ioonid tagavad muu hulgas selle, et keha suudab hapnikku paremini omastada ja toodab vähem histamiini ja seetõttu väheneb inimestel heinapalaviku, astma, hingamisteede allergiate, peavalude, väsimuse kaebused.  Lisaks suurendavad negatiivsed ioonid kontsentratsiooni, parandavad keha immuunsust ja suurendavad vastupanuvõimet haigustele.

Õhupuhastil on professionaalne üliefektiivne 7-etapiline filtrisüsteem:

Excentr Air-100 õhupuhasti fitrisüsteem

  1. Alumiiniumfilter ehk sõel – püüab kinni suuremad lendlevad osakesed. Filter  on pestav ja pestakse sõltuvalt kasutusele 1-2 kuu tagant
  2. Külm katalüsaator – eemaldab kahjulikud gaasid, keemilised saasteained ja ebameeldivad lõhnad.
  3. Kärgstruktuuriga aktiivsöefilter - filtreerib gaasidest gaasi, tolmu, raskemetalle ja mürgiseid kemikaale.
  4. Antibakteriaalne filter hõbe-ioonkattega: filtreerib ja tapab baktereid, seeni, allergeene, viirusi ja muid orgaanilisi saasteaineid
  5. Meditsiiniline, sertifitseeritud H13-HEPA filter – filtreerib õhust osakesi, mille suurus on alla 1 µm (viirused, bakterid, õietolm, aerosoolid, tolmu- ja suitsuosakesed). Sertifitseeritud efektiivsusega üle 99,95% lubab see suurimat võimalikku turvalisust.
  6. 265 nm UVC-valgus – steriliseerimine. UV-valgusel on desinfitseeriv toime. See imendub mikroorganismide DNA-sse, hävitab nende struktuuri ja inaktiveerib elusrakud. Viirused, bakterid, pärm ja seened muudetakse sekunditega kahjutuks.
  7. Ionisaator - laeb õhus olevad molekulid negatiivseteks ioonideks, mis seovad õhus olevaid kahjulikke aineid ja osakesi. Negatiivsed ioonid toetavad immuunsüsteemi, vähendades vabade hapnikuradikaalide hulka kehas. Negatiivsed ioonid neutraliseerivad positiivsed (kahjulikud) ioonid.

 

Vaata SIIT videot, kuidas Excentr AIR-100 õhku puhastab:

Õhupuhasti Excentr Air-100 eelised:

  • Valgusandur – tulede kustudes lülitub masin välja ja valguse süttides lülitub taas sisse
  • Transpordiandur – kui tõstad üles, siis lülitub seade välja
  • Taimer – saad ise seadistada õhupuhasti tööaja
  • Lihtne juhtimine puuteplaadi või kaugjuhtimispuldi kaudu
  • Visuaalselt ilus – sobib ruumidesse ega riku interjööri
  • Kaalult kerge, vaid 9,7 kg – mugav asukohta vahetada
  • Sobib kasutamiseks kuni 100 m2 ruumile
  • Vaikne – heli tugevus 18,5-55 dB
  • Lihtne paigaldada – vaja vaid voolujuhe pistikupesasse ühendada
  • Andurid annavad märku, kui on vaja filtrit hooldada või vahetada.

 

Inimesed saavad käia jätkuvalt tööl ja olla ühes ruumis teadmisega, et viiruste levimise risk on madalam ja siseruumi õhk on puhas ja kvaliteetne!

 Küsi lisa:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

Vaata toodet:

29. jaanuar 2021