Palun vali soovinimekiri

Vileda SafePlus MicronRoll – kaks ühes lahendus kohtadesse, kus hügieen on esmatähtis!

Vileda SafePlus ühekordsed mikrokiudlapid

Vileda SafePlus MicronRoll – kaks ühes lahendus kohtadesse, kus hügieen on esmatähtis!

Vileda Safe Plus on ühekordsete mikrokiudlappide ja jaoturi komplekt, mis on hügieeniline ja kasutajasõbralik. Mini komplekti kuuluvad SafePlus Dispenser (jaotur) ja suletud pakendis SafePlus MicronRoll ühekordsete mikrokiudlappide rull. SafePlus Maxi jaoturiga ei ole lapirull komplektis. Soovi korral saad jaoturisse valada niisutuslahuse ja ühekordsed eelniisutatud mikrokiudlapid on kiireks kasutamiseks valmis. Hoidikus püsivad lapid bakterivabalt ja neid võib niisutada ka vahetult enne kasutamist.

SafePlus Dispenser ehk jaotur

SafePlus jaoturil on turvaline ja innovatiivne klappkaas! Esimene omataoline isesulguv antibakteriaalne kaas on kinnitatud jaoturi külge ning püsib kindlalt paigas. Innovatiivse kaanega võid unustada avatuna jäänud dosaatorkorgid ja enneaegselt kuivanud mikrokiudlapid! Klapi avamist-sulgemist on testitud 15 000 korda! Klappkaane antibakteriaalne mõju kestab ka peale 80x autoklaavimist. Kaane antibakteriaalseid omadusi kinnitab sõltumatu uurimisinstituudi poolt väljastatud sertifikaat.

SafePlus Mini jaoturi saab kinnitada seinale või hoida püstises asendis ning läbi kergelt läbipaistva esikülje saab jälgida mikrokiudlappide jääki jaoturis. 120 mikrokiudlapiga Maxi jaoturil on kergelt läbipaistev kaas.  

SafePlus jaoturi rebimisava on tihe ja takistab lapi tagasivajumist jaoturisse. Rebimisava on läbinud 80x autoklaavi testi. Kõik jaoturi osad on vastupidavad nii üldpuhastusainele kui desinfitseerivatele ainetele. Oluline on järgida keemia valmistaja kasutusjuhiseid. Lappe on lihtne niisutada, kuid selguse huvides on niisutamise juhend lisatud ka pakendile. Lapid on kasutusvalmis umbes 15 minutiga.

SafePlus jaotur on saadaval kahes suuruses:

  • Mini (30 mikrokiudlappi/pakis)
  • Maxi (120 mikrokiudlappi/pakis)

SafePlus MicronRoll ühekordsete mikrokiudlappide rull

Ühekordsed mikrokiudlapid on pakendatud suletud kottidesse, mis sobivad ideaalselt SafePlusi jaoturitesse. Nii on tagatud ohutus ja hügieen nii ettevalmistamisel, kasutamisel kui ka ladustamisel. Uuringud näitavad, et nõuetekohase kasutamise korral võib SafePlus Dispenser hoida ettevalmistatud mikrokiudlappe hügieeniliselt, ilma bakterite paljunemiseta, kuni* 31 päeva! (*Säilivusaeg võib varieeruda sõltuvalt kasutatud puhastus- või desinfitseerimisvahendist. Veega valmistatud rätikute säilivusaeg on umbes 8 tundi.) Soovitatav on siiski eelniisutatud lapid ära kasutada samal päeval. Lapid taluvad ka 2-3 kordset masinpesu kuni 65 °C juures.

SafePlus jaoturit on väga mugav kasutada erinevates keskkondades. Sõltumata, kui sageli on vaja lappe kasutada, on siiski mikrokiudlappe lihtne säilitada. Lapirulli esimene lapp on mugavamaks kasutamiseks ja hügieeninõuete tagamiseks üles tõstetud. Nii jaoturil kui lappide pakendil on etikett, millele saab märkida kasutuskoha, puhastusaine või desinfitseeriva aine nime või muu olulise info.

SafePlus rull on saadaval kahes suuruses – Mini 30 või Maxi 120 mikrokiudlappi pakis.

Ühekordsel mikrokiudlapil on mitmeid eeliseid:

Vileda SafePlus MicronRoll on valmistatud samast materjalist kui Vileda MicronSolo – maailma kõige õhukesema PIE-32 mikrokiu ja imamisvõimelise viskoosi kooslus. Sõltumatud uuringud tõestavad, et ainult veega niisutades ja ühekordseid mikrokiudlappe kasutades eemaldad pindadelt bakterid 99,98% ja viirused 99,51% ulatuses.

SafePlus MicronRolli pakendamisel on hügieenilisuse tagamiseks kasutatud gammakiirgust. Ühekordseid mikrokiudlappe kasutades väldid pindade ristsaastumist, sest bakterid ei liigu mikrokiudlapiga ühelt pinnalt järgmisele.

Vileda Professional soovitus eelniisutamiseks:

Mini: 200 ml üldpühkimisel- 380 ml desinfitseerimisel
Maxi: 800 ml üldpühkimisel - 1500 ml desinfitseerimisel

Vileda SafePlus MicronRoll sobib ideaalselt avalikesse ruumidesse, kus viiruseleviku oht on suurem:

  • Koolid ja lasteaiad
  • Perearstikeskused ja väiksemad raviasutused (SafePlus Mini)
  • Ooteruumid ja klienditeeninduse alad
  • Koristuskärusse puhastusvahendina
  • Mikrokiudtooteid tuleb pesta pesumasinas! Juhul kui pesumasin puudub, tagab hügieeni ja puhtuse just ühekordsete mikrokiudlappide kasutamine 
  • Haiglad (SafePlus Maxi)

Vileda SafePlus MicronRoll Mini jaotur mikrokiudlappidega Vileda SafePlus MicronRoll Mini jaotur mikrokiudlappidega

 Vileda SafePlus MicronRoll Maxi jaotur mikrokiudlappidega Vileda SafePlus MicronRoll Maxi jaotur mikrokiudlappidega

Vaata lähemalt:

11. märts 2021