Palun vali soovinimekiri

Teemantkettaga hooldad ja renoveerid põrandaid keemiavabalt

Teemantketas

Teemantkettaga hooldad ja renoveerid põrandaid keemiavabalt

Põrandate kauni välimuse tagab järjepidev õige hooldus. Igapäevasel hooldusel ja kahjustatud põrandate renoveerimisel on heaks abiliseks teemantkettad, mis on vastupidavamad kui teised põrandahoolduskettad, säästavad hooldatavat pinda ja sulgevad poorid. Nii on tulemuseks kulumiskindel ja mustust hülgav põrand, mida on lihtne hooldada ja kulutused on väiksemad!

Teemantkettaga saad hooldada ja renoveerida erinevaid põrandakattematerjale, sealhulgas ka looduskivi keemiavabalt. Looduskivist põrandad on kaunid, kui nende eest õigesti hoolitseda. Paraku on looduskivi suhteliselt õrn ja tundlik materjal, millele võivad kergelt kriimud tekkida. Teemantkettaga hooldades püsib ka looduskivist põrand kaunis ja särav aastakümneid.

3M teemantkettaga on põranda hooldamine kiirem, lihtsam ja odavam

Esmaklassiliste 3M teemantketastega tagad säravad marmor-, pae-, dolomiit- ja poleeritud betoonpõrandad kiiresti ja väiksemate kuludega. Meie valikust leiad nii sinepikollase teemantketta põrandate eeltöötluseks kui ka lilla teemantketta eeltöödeldud põranda poleerimiseks.

  1. 3M lilla teemantketas 17"/432mm
    3M lilla teemantketas 17"/432mm
    69,71 € / tk
    KM-ta:
    57,14 €
  2. 3M kollane teemantketas 17``/432
    3M kollane teemantketas 17``/432
    68,20 € / tk
    KM-ta:
    55,90 €

Kuidas hooldada põrandaid 3M teemantketastega?

3M teemantketastega saad põrandaid hooldada kasutades nii kombineeritud põrandapesumasinat kui ka põrandahooldusmasinat. Puhastusainena võid kasutada neutraalset pesuainet, kuid soovitatav on põrandaid hooldada puhta veega. Nii hoiad kokku kulutustelt ja säästad enda tervist.

  • Kombineeritud põrandapesumasinaga töötades asenda senine pesuketas teemantkettaga ning jätka tavapärast hooldusrežiimi. Teemantketas peseb põranda puhtaks, eemaldades samal ajal mikrokriime. Iga pesukorraga muutub sinepikollase teemantkettaga põrand siledamaks ja lilla teemantkettaga läikivamaks. Kui oled saavutanud piisava läike, võid jätkata igapäevast hooldust punase või helerohelise 3M kettaga.
  • Põrandahooldusmasin sobib pigem väiksemate põrandate töötlemiseks. Põrandahooldusmasinaga saavutad kõrgläike juba esimese töötluskorraga, kasutades piisavat arvu ületusi: sinepikollase kettaga 8 ületust, lilla kettaga 12 ületust märjalt ja 8 kuivalt. Pea meeles, et igal põrandal võib vajaminevate töötluste arv pisut erineda, kuna tulemus sõltub põranda algseisust, masina kiirusest ja soovitavast lõpptulemusest. Kui oled saavutanud piisava läike, jätka igapäevast hooldust väheniiske mopiga.

Unikaalse struktuuriga KGS Flexis teemantkettad igapäevaseks puhastuseks

Tänu oma ainulaadsele struktuurile on KGS teemantketas parim lahendus igapäevaseks põrandapuhastuseks ja poleerimiseks. Nimelt sisaldavad KGS Flexis kettad mikroskoopilistel kristallidel põhinevat Ferzonit, mis on loodud spetsiaalselt põrandate efektiivseks puhastamiseks ja poleerimiseks. Tänu Ferzoni sisaldusele on KGS Flexis kettad äärmiselt vastupidavad ja tagavad ühtlase viimistluse kõikidel pindadel.

Kuidas hooldada põrandaid KGS Flexis teemantketastega?

KGS Flexis teemantkettad sobivad terratso-, marmor-, graniit-, betoon-, vinüül-, plastik-, epoksü ja akrüülpõrandate ning keraamiliste plaatide igapäevaseks hooldamiseks nii kombineeritud põrandapesumasina kui ka põrandahooldusmasinaga. KGS Flexis teemantkettaga ei vaja Sa põrandate hooldamiseks erinevaid kemikaale, vaid piisab puhtast veest.

5-sammuline põrandahooldus KGS põrandahooldusketastega

  1. Punane ketas sobib normaalse pinnakatte puhastamiseks ja renoveerimiseks, eemaldades pinnalt kriimustused ja söövitusjäljed ning puhastades ka tugevalt määrdunud pinnad. 
  2. Sinine ketas valmistab põranda poleerimiseks ette, eemaldades väikesed kriimustused ja taastades kergelt kulunud põrandad. Eemaldab kerge mustuse ja tagab õrna läike.
  3. Kollane ketas poleerib põranda ja tagab parema läike kui sinine ketas.
  4. Roheline ketas annab põrandahooldusele viimase lihvi, tagades kaunilt läikivad põrandad.
  5. Kui soovid veelgi paremat läiget, lõpeta põrandahooldus beeži kettaga.

KGS Flexis teemantkettaga põrandaid hooldades:

  • Eemalda esmalt põrandalt mustus ja tolm.
  • Testi ketast enne kasutamist väikese ala peal.
  • Ole ettevaatlik põrandal olevate teravate äärtega.
  • Veendu, et asetad ketta korralikult masina külge.
  • Pese kettaid iga päev.

  1. FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas,punane
    FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas,punane 400 grit
    80,62 € / tk
    KM-ta:
    66,08 €
  2. FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, sinine
    FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, sinine 800 grit
    80,62 € / tk
    KM-ta:
    66,08 €
  3. FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, kollane
    FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, kollane 1500 grit
    80,62 € / tk
    KM-ta:
    66,08 €
  4. FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, roheline
    FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, roheline 3000 grit
    80,62 € / tk
    KM-ta:
    66,08 €
  5. FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, beež
    FLEXIS 17'' puhastus-ja poleerimisketas, beež 8000 grit
    86,71 € / tk
    KM-ta:
    71,07 €

Sobivaima põrandahooldusketta valimisel on abiks Puhastusimpordi kogenud spetsialistid. Võta meiega julgelt ühendust ja leiame Sulle parima lahenduse!

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)


7. juuni 2022