Palun vali soovinimekiri

Puhastusimpordi avarates müügisalongides võid tunda end muretult

Puhastusimpordi müügiesindused

Puhastusimpordi avarates müügisalongides võid tunda end muretult

Sel kevadel avasime uue ja avara müügisalongi Tallinnas ja meil on hea meel, et saame täna tervitada oma häid kliente kahel teeninduspinnal Tallinnas ja Tartus. Loodame, et nii loome mugavama ostukogemuse ja suurem kauba väljapanek annab Sulle uusi ideid.

Meie müügisalongis jagub ruumi kõigile ja külastajana saad järgida 2+2 reeglit. Kauplusesse sisenedes desinfitseeri käed ning võta vajadusel välisukse juurest laualt ühekordne mask. Oleme märganud, et kõige rohkem sagimist on kaupluses lõunasel ajal. Kui võimalik, tule meie juurde hommikul või pärastlõunal – nii väldime rahvarohkeid hetki ja hoiame üksteise tervist.

Meie tootevalik koosneb väga paljudest eriotstarbelistest puhastuse ja koristuse ning kinnisvara halduse jaoks vajalikest toodetest. Paljude brändide maaletoojana jagame väärtuslikku nõu ja oma kogemust, milline on sobivaim puhastusaine või koristustarvik. Jaga oma küsimus alati meie teenindajale ja ta aitab laias tootevalikus teha kiiresti parim otsus. 

Uutes ruumides saad nüüd mugavalt tutvuda ka meie suuremate toodetega, milleks on nii pealeistutavad põrandapesumasinad kui ka lai valik tolmuimejaid ja veeimureid. Uue ajastu nutikas tolmuimeja Sprintus Era Pro on kindlasti põnev toode, millega tutvuda! 

Oled väga oodatud!

Tallinna esindus Tartu esindus

21. detsember 2020