Palun vali soovinimekiri

Kuiva kuuma aurupuhastid koos EV-H2O2 Silver Bio puhastusainega desinfitseerivad ruumid ja pinnad kiirelt ja tõhusalt

Kuiva kuuma aurupuhastid

Kuiva kuuma aurupuhastid koos EV-H2O2 Silver Bio puhastusainega desinfitseerivad ruumid ja pinnad kiirelt ja tõhusalt

Kõrgete hügieeninõuetega ruume ja pindu saab kiirelt ja tõhusalt puhastada ja desinfitseerida kuiva kuuma auruga. Menikini Sanifog tehnoloogia ühendab kuuma auru desinfitseeriva ainega ja puhastuse käigus hävitatakse viiruseosakesed ja bakterid (sh koroonaviiruse).  

Sanifog aurupuhasti töötab Venturi pihusti põhimõttel, kus puhastusaine surutakse tugevalt auruvoolu ja väljuva rikastatud auruga saab puhastada igat tüüpi pindu. Tänu Venturi efektile kantakse puhastusaine pindadele ja tekib kaitsev kiht, mis hävitab viirused ja bakterid. Pinnad on peale puhastamist koheselt kasutatavad, ei vaja kuivamisaega või eraldi loputamist ja kuivatamist.

Menikini kuiv aur-sanifog-silver bio-desinfitseerimine

Puhastusaine EV-H2O2 Silver Bio

Sanifog süsteemis kasutatavas puhastusaines on ühendatud vesinikperoksiid ja hõbeioonid, mis tagavad suurepärase viiruse ja bakterivastase toime väga erinevate pindade desinfitseerimiseks. Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) andmetel hävitab EV-H2O2 Silver Bio aine efektiivselt SARS Cov-2 viiruseosakesed. Ühtlasi on tegemist ka maailma kõige keskkonnasõbralikuma desinfitseerimisvahendiga. EV-H2O2 Silver Bio puhastusaine on inimestele, loomadele ja keskkonnale ohutu, sest selles puuduvad kahjulikud ja toksilised toimeained.

Hõbenitraadi eelised

Hõbenitraati on meditsiinis desinfitseerimisvahendina kasutatud juba enne Kristuse sündi. Aine tungib rakumembraani ja hävitab ka viiruse DNA, vältides edasist replikatsiooni.

Kombinatsioon vesinikperoksiidiga muudab EV-H2O2 Silver Bio võimsamaks traditsioonilisest vesinikperoksiidist.

Sanifog omab SANA srl laboratooriumi sertifikaati. (Certified by SANA srl laboratory, Italy; accredited by ACCREDIA n° 0747 and UNI EN ISO 17025:2018 standard)

Menikini kuuma kuiva auru puhastusmasinatega tutvu SIIN

Küsi lisa:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Koit Tammist
Koit Tammist
Müügijuht
Kalmer Kallikorm
Valdkonna müügijuht
Herkki Rosin
Valdkonna müügijuht (Tartu esindus)

17. märts 2021