Palun vali soovinimekiri

Jüri kooli peakokk: söökla võiks olla nagu restoran

Jüri Gümnaasiumi peakokk

Jüri kooli peakokk: söökla võiks olla nagu restoran

Jüri koolis sorteeritakse jäätmeid Longopac jäätmekäitluse süsteemi abil. Keskkonnasõbraliku ja hügieenilise jäätmekäitluse süsteemi saad paigaldada mööbli sisse või kasutada köögis eraldiseisvana. Nii saad olla kindel, et jäätmete käitlemine on hügieeniline ja jäätmetega ei ole kokkupuudet. Kuna Longopac prügikott on unikaalne ja erineb tavapärasest prügikotist oluliselt, on muutnud ka prügi käitlemise loogika.  

Eesti peakokkade ühendus valis välja parimad toidukohad üle Eesti ja seda 18 kategoorias. Parima koolirestorani nimetust jäid jagama Teko õpperestoran Tallinnas ning Jüri gümnaasiumi oma. “Püüame alati eelistada kodumaist toitu ning see peab olema maitsev,” ütleb Jüri peakokk Evelyn Esajas edu kohta.

Suurköökidele mõeldud lahendusi loova ettevõttega Metos teeme sujuvat koostööd juba ammu. Jüri kooli moodne köök sai ka sobiva kaaslase einestusalasse – kaasaegse Longopac toidujäätmete sorteerimislahenduse. 

Longopac sorteerimisjaam Jüri Gümnaasiumis

Rootsist pärit Longopac on jäätmesorteerimise valdkonna innovaator! Kohati tahaks öelda, et midagi ei ole enam endine peale tekkiva prügi, sest muutunud on nii prügikoti olemus kui ka koti enda materjal. Kindel on see, et nii prügikoti vahetus kui ka plastik, mida kasutatakse, säästab loodust 70% rohkem kui tavaliste prügikottide kasutamine.

Loe Harju Elu uudist edasi SIIT 

Tekkis huvi Longopac lahenduse vastu? Siim Sildnik aitab Sinu jäätmesüsteemid viia uuele tasemele!

Siim Sildnik
Siim Sildnik
Tootejuht
Siim Saarik
Siim Saarik
Ärimüügijuht

20. oktoober 2020