Palun vali soovinimekiri

Puhastusimport on "Edukas Eesti Ettevõte" krediidihinnanguga AAA

Edukas Eesti Ettevõte

Puhastusimport on "Edukas Eesti Ettevõte" krediidihinnanguga AAA

Puhastusimport pälvis Creditinfolt "Eduka Eesti Ettevõtte" tunnustuse ja krediidihinnangu AAA! Vaid 0,7% hinnatud ettevõtetest pälvisid hinnanguks AAA ehk suurepärase tulemuse. See tunnustus peegeldab meie usaldusväärsust tänu pidevatele headele majandustulemustele ja eeskujulikule maksekäitumisele.

„Meie jaoks on oluline olla usaldusväärne partner nii oma klientide kui koostööpartnerite jaoks. Igapäevaselt aitame klientidel leida toimivaid ja tõhusaid korrashoiu lahendusi, aga ka oma äriline tagatuba peab korras ja korrektne olema, siis sünnib koostöö, mis loob kindlustunnet ja usaldust,“ kommenteeris suurepärast "Edukas Eesti Ettevõte" tulemust Puhastusimpordi juht Martin Lill.

AS Creditinfo Eesti tunnustab juba 16 aastat „Edukas Eesti Ettevõtte“ sertifikaadiga tublisid Eesti ettevõtteid, kelle majanduslik seisukord on Creditinfo Reitingu järgi suurepärane (AAA), väga hea (AA) või hea (A). Kõrge krediidireiting näitab ettevõtte eeskujulikku majandusolukorda, häid finantstulemusi ning korrektset maksekäitumist.

„Kahtlemata on Covid-19 viiruse levik ja elukorralduse muutumine juba kahe viimase kevade jooksul mõjutanud ka meie äritegevust ja suunanud tähelepanu uudsete lahenduste ja võimaluste leidmisele nii igapäevatöös kui oma klientide toetamisel. Tänu varasemale koostööpartnerite usaldusele, headele tarnetingimustele ja meie meeskonna professionaalsetele kliendisuhetele oleme koostöös leidnud mitmeid lahendusi, mis aitavad viiruse levikut ennetada. Aeg, mil reaalsed kohtumised klientidega on olnud piiratud, on meid julgustanud kliente harima online-kanalite kaudu ja usun, et see on suund, millega iga ettevõte ka tulevikus arvestama peab. Panustame jätkuvalt keskkonnasõbralike ja tõhusate terviklahenduste pakkumisele, et meie elu- ja töökeskkond oleks hügieeniline,“ lisas Martin Lill.

Puhastusimport on Eesti suurim kinnisvarahoolduse terviklahenduste maaletooja! Asutatud juba 1994. aastal, on Puhastusimport kasvanud hinnatud kompetentsikeskuseks ning esindab Eestis üle kahekümne tuntud kaubamärgi kinnisvarakorrashoiu teenuste osutamiseks nii sise- kui välitingimustes.

Eduka ettevõtte tunnistus

28. mai 2021