Palun vali soovinimekiri

Briggs & Stratton ülivaiksed generaatorid sobivad ka tundliku kodutehnika laadimiseks

generaator

Briggs & Stratton ülivaiksed generaatorid sobivad ka tundliku kodutehnika laadimiseks

Briggs & Strattoni PowerSmart Series™ invertergeneraatorid on loodud tänapäeva kaasaegset väli- ja vabaaja elustiili arvestavalt. Teadlikud tarbijad soovivad vaikseid, ülitõhusaid ja kaasaskantavaid generaatoreid, mis tagavad soovitud võimsuse ja kvaliteedi. Hästi disainitud ja mugava korpusega Briggs & Strattoni elektrigeneraatorite integreeritud funktsioonid tagavad usaldusväärse toite. Puhastusimpordi valikusse lisandus nüüd eelpool mainitud tingimustele vastavaid mudeleid kolme erineva võimsusega. Tutvustame siinkohal neid veidi lähemalt.

PowerSmart Series™ seadmed toodavad alalisvoolu ja sisseehitatud arvuti teisendab selle kvaliteetseks vahelduvvoolu väljundiks. See protsess aitab säilitada ühtlase, täpse ja puhta väljundvõimsuse. Tagades alla 3% moonutusi, on see ka sülearvutite, telerite ja nutiseadmete jaoks ohutu.

Briggs & Strattoni PowerSmart™ P2400 ja PowerSmart™ P4500 generaatorid erinevad üksteisest võimsuse poolest. QuietPower™-seeria generaatorite invertertehnoloogia ja mürasummutav kest tagab seadmele veel ka väiksema mürataseme – kuni 60% vaiksem kui tavalistel generaatoritel.

Briggs&Stratton generaatorid

PowerSmart™-seeria generaatorite eelised

Ülivaikne töö

PowerSmart Series™ on loodud eriti vaikseks tööks spetsiaalsete summutite ja sisseehitatud helisummutusega

Puhas jõud (vool)

Oma klassi parim puhas siinuslaine väljundvõimsus, mis sobib ideaalselt tundlike seadmete laadimiseks ja toiteks

CO Guard™ - vingugaasi andur

See patentootel tehnoloogia lülitab teie generaatori automaatselt välja, kui generaatori tööpiirkonda peaks kogunema kahjulik kogus ohtlikku süsinikmonooksiidi taset.

Igakülgne tõhusus

PowerSmart Series™ arvuti tuvastab ja reguleerib pidevalt sellest saadavat võimsust. Seetõttu tagab täpselt õige koguse võimsust, sealjuures säästes kütust ning vähendades müra ja heitgaase!

Invertergeneraator P2400

Invertergeneraator P4500

QuietPower™-seeria ülivaiksed, aga võimsad generaatorid

30% kergem kui tavaline generaator

Integreeritud mootor muudab konstruktsiooni kergemaks ning nii on generaatorit mugav teisaldada just sinna, kus on tekkinud lisavoolu vajadus.

45% kompaktsem kui tavaline generaator

QuietPower™-seeria generaatorid on disainitud väiksemaks ja nii on neid lihtne hoiustada ja transportida.

Inverter tehnoloogia

Toodab kaasaegsele tundlikule elektroonikale sujuvamat võimsust

CO Guard™ - vingugaasi andur

CO Guard™ patenteeritud tehnoloogia lülitab generaatori automaatselt välja, kui generaatori tööpiirkonda peaks kogunema kahjulik kogus ohtlikku süsinikmonooksiidi.

Invertergeneraator Q6500

12. oktoober 2023